Kars Valisİ Türker Öksüz, şehit ailelerini ziyaret etti

Kars Valisi Türker Öksüz, Arpaçay Polat Köy’de şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.Vali Öksüz, 2009 yılında Bitlis Tatvan’da bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Aygün Bulut?

Haberde İnsan 3.05.2019 12:41:44 0
Kars Valisİ Türker Öksüz, şehit ailelerini ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kars Valisi Türker Öksüz, Arpaçay Polat Köy’de şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Vali Öksüz, 2009 yılında Bitlis Tatvan’da bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Aygün Bulut’un ailesi Nişan ve Tacir Bulut ile 1995 yılında vatani görevini yerine getirirken bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Er Muhammet Ekinci’nin babası Necmettin Ekinci ve annesi Kibar Ekinci’yi ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Vatan uğrunda canlarını veren aziz şehitlerimizin emaneti olan şehit yakınlarını ziyaret etmekten onur duyduğunu ifade eden Vali Öksüz, “Sizlerin yakınları, bu vatan uğruna canlarını verdiler. Kanlarını akıttılar. Sizlerin de, bizlerin de canlarından can gitti. Bu bilinçle, sizlere karşı sorumluluklarımızın farkındayız ve ne yapsak sizlerin hakkını ödeyemeyiz” dedi.

Öksüz, “Bir şehidimiz olduğunda sadece ailelerin değil, bütün milletimizin yüreği yanıyor. Bizler, şehit ailelerimizi, kendi ailemiz olarak görüyoruz. Canlarını vererek bu toprakları bizlere vatan yapan, devletimizin ve milletimizin bekası uğrunda büyük fedakarlıklar gösteren aziz şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Aziz şehitlerimize, onların yakınlarına hizmetkar olmak, bizim boynumuzun borcudur. Sizler aziz şehitlerimizin, devletimize ve bizlere emanetisiniz. Hiç şüpheniz olmasın ki bizler bu emanetlere kanımızın son damlasına kadar sahip çıkacağız. Bizler, her zaman sizlerin derdine derman olmaya, sıkıntılarınıza çözüm üretmeye, hüzün ve sevinçlerinizi paylaşmaya hazırız” diye konuştu.

Vali Öksüz ve beraberindekiler daha sonar Arpaçay’dan ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem