ESTP’den Erzurumspor tepkisi

Erzurumspor’un hafta sonunda oynadığı Çaykur Rizespor maçında karşı karşıya kaldığı haksızlığa tepkiler sürerken, bir açıklama da Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı (ESTP) Mustafa Güvenli’den geldiErzurum Sivil Toplum Platfor

Haberde İnsan 5.02.2019 14:25:06 0
ESTP’den Erzurumspor tepkisi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzurumspor’un hafta sonunda oynadığı Çaykur Rizespor maçında karşı karşıya kaldığı haksızlığa tepkiler sürerken, bir açıklama da Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı (ESTP) Mustafa Güvenli’den geldi

Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP) Başkanı Mustafa Güvenli, “Senede bir kez de olsa Erzurum’a gelmek futbol baronlarının hoşuna gitmiyor olmalı ki; Erzurumspor’a operasyon çekmeye başladılar” dedi.

Başkan Güvenli, Erzurumspor’a yapılan haksızlıkların sadece Rize maçıyla sınırlı olmadığına dikkati çekerek, “Bu maç Erzurumspor’a karşı bakış açısının somut örneklerinden sadece bir tanesidir. Bu takım ve bu şehir, aynı muameleyi daha önce de gördü, daha önce de yaşadı. Ve bunun sebebi çok açık: Erzurum’a gelmek, Erzurum’da maça çıkmak, futbolun baronlarının ve patronlarının hoşuna gitmiyor, işte bu kadar” ifadelerini kullandı.

“Yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz”

Erzurum’a sadece sporda değil, hemen her alanda olumsuz bir bakış açısının hâkim olduğunu vurgulayan ESTP Başkanı Mustafa Güvenli, açıklamasında şunları kaydetti:

“Biz yıllardır bu bakış açısını değiştirmenin mücadelesini veriyoruz. İşte bunu başarabildiğimiz an, Erzurum’un kazandığı an olacaktır. Dolayısıyla Erzurum’un ve Erzurumspor’un maruz kaldığı bu haksız muamele ve ayrımcı bakışı bir kez daha kınıyor, Erzurumspor taraftarlarının haklı mücadelesine tam destek verdiğimizi belirtmek istiyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem