Elazığ’da şehit öğretmenler unutulmadı

Elazığ’da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla teröristler tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan öğretmenler anısına fotoğraf sergisi açıldı.

Haberde İnsan 24.11.2021 16:20:27 0
Elazığ’da şehit öğretmenler unutulmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.11.2021 16:20

Elazığ’da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla teröristler tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan öğretmenler anısına fotoğraf sergisi açıldı.

Özel bir okul tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında şehit olan öğretmenler anısına fotoğraf sergisi açıldı. Bir alışveriş merkezinde düzenlenen sergiye kamu kurum müdürleri, okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sergi ile şehit öğretmenlerin hatıralarının yaşatılması amaçlandığı kaydedildi.

Şehit öğretmenleri anmak için sergi düzenlediklerini aktaran lise müdürü Abdullah Akgündüz, "Bizler kurum olarak şehit öğretmenlerimizi unutmadık onları yad etmek istiyorduk. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte şehit öğretmenlerimiz anısına bir resim sergisi açmayı düşündük. Bu kutlu günü bu kutlu mesleği yapan ve bu kutlu mesleği yaparken vatanı uğruna şehit olan şehitlerimizin hepsini rahmetle yad ediyorum" diye konuştu.

Şehit öğretmenlerin anısına sergide bulunduğu için mutlu olduğunu belirten öğrencilerden Muhammed Onur Aytaç, “Bugün burada şehit olmuş öğretmenlerimiz adına program düzenlendi. Öğretmenlerimiz bizim için çok değerli ve tabi şehit olmuş öğretmenlerimiz de aynı şekilde. Burada görmüş olduğunuz resimlerde yaşı genç olanlar, emekli olanlar var. Bunlar bizi duygulandırıyor. Bizim buralara gelmemizi sağlayan onlardır. Onların anısını hatırlatmak için burada toplandık. Okulumuz adına burada olmaktan mutluyum. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun ve şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

380 sporcu Okul Sporları Oryantiring Yarışması’nda ter döktü


Van Spor

Çakmur’dan olimpiyat fatihine kutlama


Van Spor

Elazığ’da yarı olimpik yüzme havuzu inşaatı başladı


Van Spor

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi Tarih Yazıyor: İşte 404. Randevunun Tüm Detayları ve İstatistikleri!


Van Spor

Ligde istikrarsız sonuçlar alan Malatya Yeşilyurtspor, zirveden uzaklaşıyor


Van Spor

Başkan Şerifoğulları: "Elazığspor’un yanında olmaya devam edeceğiz"


Van Spor

Milli basketbolcu Melissa Vargas ehliyetini Malatya’dan aldı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 0 - Bucaspor 1928: 1


Van Spor

Bitlis 1916 Futbol Spor Kulübü namağlup yoluna devam ediyor


Van Spor

BAL 2. Grupta Malatyaspor: 1 - Viranşehir Belediyespor: 3


Van Spor

Yeni Malatyaspor sezonu kapattı


Van Spor

Özlem Melek Korkmaz dünya şampiyonu


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 5 - Yeni Mersin İdman Yurdu: 0


Van Spor

Serkan Özbalta: "Özlediğimiz bir galibiyetti"


Van Spor

Mustafa Alper Avcı: "Kırılgan bir yapıya sahibiz"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - İstanbulspor: 0


Van Spor

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ