Başkan Sayan’ın vatandaşlarla fotoğrafını Vali Varol çekti

AĞRI’DA BAŞLATILAN COVİD-19 DENETİMLERİNE KATILAN AĞRI BELEDİYE BAŞKANI SAVCI SAYAN İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İSTEYEN VATANDAŞLARIN FOTOĞRAFINI AĞRI VALİSİ DR. OSMAN VAROL ÇEKTİ.

Haberde İnsan 11.09.2020 10:43:39 0
Başkan Sayan’ın vatandaşlarla fotoğrafını Vali Varol çekti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ağrı’da başlatılan Covid-19 denetimlerine katılan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların fotoğrafını Ağrı Valisi Dr. Osman Varol çekti.

Ağrı’da cadde ve sokakları dolaşarak Covid-19 denetimlerine katılan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, bir yandan da vatandaşlarla sohbet etmek imkanı buldular. Esnafları ziyaret eden protokol üyelerini vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uyarak selamlarken, Vali Varol ve beraberindekiler vatandaşlara uyulması gereken kurallar konusunda sürekli uyarılarda bulundular.

Kağızman Caddesi ziyareti sırasında İstanbul’dan Ağrı’ya geldiğini belirten bir vatandaşın Savcı Sayan hayranı olduğunu belirterek fotoğraf çektirmek istemesi üzerine Savcı Sayan vatandaşı kırmayarak fotoğraf çektirmek istedi. Vatandaşın fotoğrafını çekmesi için Vali Varol’a telefonu uzatması gülüşmelere neden olurken, Vali Osman Varol, telefonu isteyen korumalarına “Hayır telefonu bana verdi, ben fotoğraf çekeceğim” yanıtını verdi. Fotoğraf çekimi sırasında vatandaşın maskesini çıkarması üzerine Vali Dr. Osman Varol, “Siz maskeli daha güzelsiniz” diyerek vatandaşı maskesini takmasını istedi.

Başkan Savcı Sayan nezaketi nedeni ile Vali Varol’a teşekkür ederken, program halk otobüslerinin kontrolleri ile son buldu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem