Başkan Demir’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla yayınladığı mesajında, 'Sosyal Belediyecilik anlayışı ile engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız' dedi.

Haberde İnsan 3.12.2020 10:11:38 0
Başkan Demir’in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolasıyla yayınladığı mesajında, "Sosyal Belediyecilik anlayışı ile engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Başkan Demir, “Engellilerimizin toplumsal hayatın her alanında varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın normal bir yaşam sürdürmeleri için toplumsal duyarlılığın arttırılması bedensel, zihinsel farklılıklarımızı birer engel olarak değil, hayata başka yönlerden açılan değişik pencereler olarak görebilir ve o pencereleri sonuna kadar açıp, başka hayatların havasını da cesaretle soluyabilirsek, aramızdaki tüm engelleri aşabiliriz demektir. Her günümüzün 3 Aralık kadar duyarlı ve anlayışlı geçmesi dileği ile hepimizi hayata bağlayan sevgi ve yaşama sevincinin sonsuza kadar kalplerinizde bulunmasını diliyor, bütün engellilerimize yürekten sevgilerimi sunuyor, bu duygu ve düşüncelerle, ’Engelliler Gününü’ kutluyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem