Alevi dedesi dua ederken kalp krizi geçirip öldü, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı

Tuncelili Alevi dedesi Hüseyin Erdoğan, İstanbul’da katıldığı bir düğünde genç çiftler için dua ederken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Erdoğan’ın o anları düğüne katılan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla

Haberde İnsan 3.11.2021 18:18:11 0
Alevi dedesi dua ederken kalp krizi geçirip öldü, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tuncelili Alevi dedesi Hüseyin Erdoğan, İstanbul’da katıldığı bir düğünde genç çiftler için dua ederken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Erdoğan’ın o anları düğüne katılan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Tunceli’nin önemli Alevi ocaklarından olan Şıh Delili Berğecan dedelerinden Hüseyin Erdoğan (90), İstanbul’da katıldığı düğünde, genç çiftin dini nikahını kıyması için sahneye çağrıldı. Sahnede çift için dua eden Erdoğan, bir anda fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Erdoğan, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Erdoğan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Erdoğan’ın ölüm anı, düğüne katılan bir davetli tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Erdoğan’ın naaşı, dün Tunceli’nin Pertek ilçesinde bulunan cemevinde Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, ailesi, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kılınan cenaze merasiminin ardından köyünde toprağa verildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem