Yüzal, “tüm adaylara eşit uzaklıkta duracağız”

Van Sigortacılar Deneği Başkanı ve Ticaret Odası Meclis Üyesi Şükrü Yüzal, yakın bir tarihte yapılması planlanan TSO seçimleri ile ilgili olarak kentteki yerel ve ulusal basın mensupları İle kahvaltı programında bir araya geldi.

Van Haberleri 17.08.2022 15:22:00 0
Yüzal, “tüm adaylara eşit uzaklıkta duracağız”
Tarih: 17.08.2022 15:22

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Van Sigortacılar Deneği Başkanı ve Ticaret Odası Meclis Üyesi Şükrü Yüzal, yakın bir tarihte yapılması planlanan TSO seçimleri ile ilgili olarak kentteki yerel ve ulusal basın mensupları İle bir araya gelerek görüşlerini bildirdi.
TSO seçimlerinin Ekim ayı gibi yapılabileceğini söyleyen Yüzal şu şekilde konuştu: 

Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri 2022 Ekim veya Kasım ayları içeresinde yapılacağı söylenmektedir. Odamızda 19 meslek gurubu olup biz sigorta acenteleri olarak da odamız 7’nci meslek gurubunda faaliyet göstermekteyiz. 7. meslek gurubunda sigorta acenteleri, bankalar, kuyumcular, döviz büroları ve kooperatifler bulunmaktadır.

Bu yıl yapılacak ticaret ve sanayi odamız seçimleri önceki 6 kişi adaylıklarını açıklamış ancak bugüne kadar faal olarak dört başkan adayı meslek guruplarını oluşturmakta olduğu görülmektedir. Biz sigorta acenteleri olarak meslek gurubumuz ile bir araya gelip, kendi aramızda istişarede bulunup, hangi adayla hareket etmemiz konusunda bilgi alış verişinde bulunduk.

YÜZAL, “ODAMIZDA TEMSİL SAYIMIZIN DAHA FAZLA OLMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ” 
Hakikaten şu ana kadar çok kıymetli 4 adayın olduğu, ancak meslek gurubumuzun büyük bir bölümü olarak, tüm adaylara eşit uzaklıkta bulunmamız gerektiği ve odamızda meslek gurubumuzun temsil sayımızın daha fazla olması gerektiğini, temsil sayımızın fazla olması halinde mesleğimize daha fazla hizmet edeceğimizi, her meslek gurubu gibi bizim meslek gurubumuzun da ilimize hizmet borcu olduğunu ve bu hizmet borcumuzu en iyi şekilde yapabilmemiz için odamızda temsil sayımızın daha fazla olması gerektiğine inanıyoruz. Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine sigorta acenteleri olarak bağımsız meslek gurubu olarak katılmaya karar kıldık.

Kaynak: Vangölü TV 

Video geliyor...
 


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem