Yüksekova’da hayat durdu

Yüksekova’da hayat durdu

Asayiş 27.12.2024 17:38:43 0
Yüksekova’da hayat durdu
Tarih: 27.12.2024 17:38
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı hayatı durma noktasına getirirken yokuşu çıkmayan çok sayıda araç mahsur kaldı. Vatandaşlar araçlarını park ederek evlerine yürüyerek gitti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarıları sonrası dün gece başlayan yoğun kar yağışı sabah saatlerinde etkisini artırarak ilçeyi beyaza bürüdü. Esentepe Mahallesi’nde bulunan Pizok TOKİ evlerine giden yolda çok sayıda araç rampayı çıkamayınca mahsur kaldı. Yokuşu çıkamayan sürücüler, araçlarını yol kenarına park edip yürüyerek evlerine gitti.
Bölgeye gelen belediye ekipleri ise yol temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı. Öte yandan, bölgede kar yağışı etkisini artırırken kar kalınlığı 10 santimetreyi geçti. Karla mücadele ekipleri merkez ve yüksek kesimlerde çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Kaynak : İHA
Anahtar Kelimeler: yüksekova’da hayat durdu
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van YYÜ'de İŞKUR Gençlik Programı için 889 Öğrenciye İstihdam Fırsatı!


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem