Yeşilyurt’taki çocuk şenliği yoğun ilgi gördü

Yeşilyurt’taki çocuk şenliği yoğun ilgi gördü

Genel 21.06.2025 13:11:56 0
Yeşilyurt’taki çocuk şenliği yoğun ilgi gördü
Tarih: 21.06.2025 13:11 Güncelleme: 21.06.2025 13:11
Çocukların ve gençlerin sosyal, kişisel ve fiziksel gelişimlerine katkı sunacak etkinliklerle bu alanda dikkat çeken hizmetlerin altına imza atan Yeşilyurt Belediyesi’nin Melekbaba Gençlik Merkezinde düzenlediği Çocuk Şenliği, yoğun ilgi gördü. Renkli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.
Yeşilyurt Belediyesi, 7’den 70’e tüm vatandaşların sosyal hayatlarını hareketli ve renkli hale getirecek etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Toplumsal dinamikleri hareketlendirmek ve her yaştan vatandaşın kente olan bağlılığını daha fazla kuvvetlendirmek amacıyla sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal projelerle toplumsal farkındalık oluşturan etkinliklerine hız kesmeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Melekbaba Mahallesi’ndeki Gençlik Merkezinde ‘Çocuk Şenliği’ düzenlendi.
Renkli ve keyifli anlara sahne olan etkinliklere ilgi gösteren çocuklar ve gençler, kendileri için özel olarak düzenlenen sosyal ve sportif etkinliklere katılarak hem hünerlerini sergilediler hem de keyif dolu anlar yaşadılar.
Yaz döneminde her yaştan vatandaşa hitap eden sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere ağırlık vereceklerini söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların mutlu olduğu, birlikte güldüğü anlar bizim için çok değerlidir. Bu tür etkinliklerle hem çocuklarımızın sosyal gelişimine katkı sağlamayı hem de yaz döneminde kaliteli zaman geçirmelerine destek oluyoruz" dedi.
Başkan Geçit, ilçede yaz döneminde mahalleler, sosyal yaşam alanları ve farklı mekânlarda düzenleyecekleri etkinliklerle vatandaşların sosyal hayatlarını daha hareketli hale getireceklerini ifade ederken, "Melekbaba mahallemizde düzenlediğimiz Çocuk Şenliğimizde bu etkinliklerimizin bir parçası oldu. Keyif dolu, renkli anların yaşandığı etkinliklerimize yoğun ilgi gösteren, güzel bir gün geçiren çocuklarımızın mutluluğu her şeyden kıymetlidir. Bu tür etkinliklere farklı mahallelerimizde aralıksız devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

Maç öncesi saha kardan temizlendi


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı kadrosu belli oldu


Van Spor

Elazığspor’da Antalya kampı başlıyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal’dan yeni yıl mesajı


Van Spor

Değer Erzincan Müftülük Spor Kulübü hizmete açıldı


Van Spor

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ