Vali Kaban yeni stadın eksikliklerinin bir an önce giderilmesini istedi

Yerel 20.07.2017 12:34:29 0
Vali Kaban yeni stadın eksikliklerinin bir an önce giderilmesini istedi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 20.07.2017 12:34
Malatya Valisi Ali Kaban’ın başkanlığında Malatya’ya yapılan yeni statla ilgili istişare toplantısı düzenlendi. Vali Kaban, toplantıda stadyumun sorunlarını dinleyerek, eksikliklerin bir an önce giderilmesi talimatını verdi.
Vali Ali Kaban’ın başkanlığında Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile yeni stadyumun başta kavşak ve bağlantı yolları olmak üzere sorunlarının ele alındığı bir toplantı düzenlendi. Vali Kaban’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Abdülkadir Duran, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, Karayolları 81. Şube Şefi Özkan Ayaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Sadi Fındıklı ve ilgili personel katıldı. Vali Kaban, toplantıda ilk olarak yeni stadyumun kavşak ve bağlantı yolları ile diğer sorunlarıyla alakalı Karayolları, Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Kaban, çalışmaların ivedilikle tamamlanması ve ligin başlaması ile stadyumun bölgeye getireceği trafik yükünün azaltılması için çalışmaların tamamlanması gerektiğini ifade ederek bu konuda gerekli talimatları verdi. Vali Yardımcısı Duran’ı da konun takibi amacı ile görevlendirerek çalışmaların aksatılmadan yürütülmesi ve kendisinin de çalışmalar hakkında sürekli olarak bilgilendirilmesini istedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin konuya büyük önem verdiğini ve yakından takip ettiğini ifade eden Vali Kaban, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını umduğunu söyleyerek konu ile ilgili yetkililerin çalışmalarını bu yönde titizlikle sürdürmelerini istedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ