Tatvan'da Muaythai - Kickboks şampiyonası düzenlendi

Yerel 15.07.2017 12:59:55 0
Tatvan
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.07.2017 12:59
Bitlis’in Tatvan ilçesinde 15 Temmuz şehitlerini anma programı çerçevesinde 6 ilden sporcuların katılımıyla Muaythai-Kickboks şampiyonası düzenlendi.
Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde açık alanda kurulan ringte düzenlenen şampiyonaya Bitlis, Iğdır, Van, Bingöl, Diyarbakır ve Batman illerinden 2’si bayan olmak üzere toplam 18 sporcu katıldı. FETÖ’nün hain darbe girişimi sırasında şehit düşen Tatvanlı Şehit Mehmet Ali Kılıç adına düzenlenen şampiyonaya ilçe halkının yoğun ilgi gösterdi. Bir birinden çekişmeli maçlara sahne olan yarışma sonunda dereceye giren sporculara kupa, madalya ve hediyeleri takdim edildi. Düzenlenen “Şehit Mehmet Ali Kılıç Muaythai - Kickboks şampiyonasında” konuşan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, şehitleri bir kez daha rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti. Yarışmaya katılan tüm sporculara teşekkürlerini ileten Kaymakam Özkan, dereceye giren sporcuları ise tebrik etti. FETÖ’nün hain darbe girişiminin yıl dönümünde ilçe olarak birçok farklı etkinlik düzenlediklerini belirten Kaymakam Özkan, son olarak Tatvanlı Şehit Mehmet Ali Kılıç adına düzenlenen Muaythai - Kickboks şampiyonasının da etkinliklere renk kattığını belirtti. Kaymakam Özkan ve diğer protokol üyeleri yarışma sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Düzenlenen yarışmaya Kaymakam Özkan’ın yanı sıra Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İl Bilal Elkatmış, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Şahin Kardaş, kurum amirleri, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ