Taşkesenligil: 'Stattaki çalışmalarımızı TFF ile ortak yürütüyoruz'

Yerel 13.07.2017 15:55:14 0
Taşkesenligil:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.07.2017 15:55
TFF 1. Liginde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un maçlarına ev sahipliği yapacak olan Kazım Karabekir Stadı’nda hummalı çalışma sürüyor. Tribünlerde kırılan ve tahrip olan tüm koltukları değiştirdiklerini belirten GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “BB Erzurumspor’un maçlarını oynayacağı statta, çalışmaları TFF ile ortak yürütüyoruz” dedi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, TFF 1. Liginde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un maçlarını oynayacağı Kazım Karabekir Stadı’nda hummalı çalışma yapıyor. Doğu Anadolu’nun en gözde stadyumu olan statta Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin denetimleri sonucunda yapılması gerekenleri yaptıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, TFF ile birlikte PTT 1. Ligde Erzurum’un oynayacağı statta ortak çalışma yürüttüklerini söyledi.
Taşkesenligil, stadın alttan ısıtma sistemi sayesinde yeni sezonda da BB Erzurumspor’un iç sahadaki tüm maçlarını yeşil bir zeminde oynayacağını ifade etti.
Tesisler Şube Müdürü Harun İşçi, İdari İşler Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Satın alma Şube Müdürü Murteza Cengiz ve Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile stadı gezen ve incelemelerde bulunan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Stadı Tesis Müdürü Yakup Çiltaş’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kazım Karabekir Stadı Tesis Müdürü Yakup Çiltaş, alttan ısıtma sistemi sayesinde bu sezon saha zeminin daha diri ve güçlü kaldığına işaret ederek, bu uygulamanın saha zeminine büyük fayda sağladığını söyledi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, özellikle Mardinspor-Arsinspor arasında oynanan 3. Lige yükselme baraj maçında çıkan olaylar sonucunda kırılan ve tahrip olan 3 bin koltuğu değiştirdiklerini ifade ederek, protokol tribünü ile basın tribünündeki tefrişat çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü söyledi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Passolig’in kendileri ile ilgili olmadığını belirterek, 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunda şu ifadelerin yer aldığını kaydetti:
“Spor alanlarında; güvenliğin sağlanması ve bu Kanuna aykırı davrananların tespiti amacıyla, gerekli teknik donanımlar kurulur. Kameralar ve benzeri teknik donanımların yerleştirilecekleri yerler ve sayıları il veya ilçe spor güvenlik kurulları tarafından belirlenir. Futbol dalında en üst lig ile bir altındaki ligde bulunan kulüpler, dördüncü ve beşinci fıkralardaki sistemle ilgili teknik donanımları kendi kullanımındaki spor alanlarında kurmakla yükümlüdür.”
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ