Referandumda 'evet' demek için partisinden istifa etti

Yerel 1.03.2017 13:28:38 0
Referandumda
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.03.2017 13:28
Demokrat Parti Hanak Belediye Meclis üyesi Tolga Polat partisinden istifa ederek AK Partiye katıldı.
Ardahan’ın Hanak ilçesi Demokrat Parti belediye meclis üyesi olan Tolga Polat referanduma ’evet’ demek için partisin istifa ettiğini açıkladı.
AK Partiye geçmesi ile ilgi açıklamalarda bulunan Tolga Polat "16 nisan pazar günü yapılacak ve ülkemizin geleceğine yol gösterecek olan referandum öncesi millet ve devletten yana tavır sergilemek ve bu süreçte bu kutsal davaya baş koyanlarla birlikte omuz omuza çalışmak için AK Partiye geçtim. Bir tarafta evet diyenler, bir tarafta Hayır diyenler var. Bu demokrasinin gereğidir. Bu süreçte çok önemli bir misyon üstlenen ve ülkenin birlik ve beraberliği, kalkınması , büyümesi için büyük çaba sarf eden AK kadrolara katılmaktan son derece mutluyum. 16 nisan günü hedefimiz güçlü bir devlet, son sözümüz ise evet olacak" dedi.
Hanak Demokrat Parti Belediye Meclis üyesi Tolga Polat’ın AK Partiye katılmasından son derece memnun olduğunu dile getiren AK Parti Hanak İlçe Başkanı Tanju Kilit ise Polat’ın bu süreçte devlet ve milletten yana tavır sergilediğini belirterek, "Göstermiş olduğu tutumundan dolayı kendisini tebrik ediyor, kararının devletimize, milletimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum. 16 Nisan günü bir millet geleceğini oylayacak. 2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda 16 nisan pazar günü yapılacak olan referandum çok kritik ve önemlidir. O gün herkes özgürce sandığa gidip oyunu kullanacak ve kararını sandığa dökecektir. Bizim temennimiz o sandıktan düşmanları üzecek, ülkenin geleceğine ışık tutacak bir iradenin çıkmasıdır. Daha güçlü bir Türkiye için EVET çıkması en büyük arzumuzdur. Bunun için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Biz sineyi millete dönmüşüz. 15 yıldır onların vermiş olduğu kararlarla güçlendik ve bu günlere geldik. Artık Avrupa’nın, Amerika’nın karşısında el pençe duran bir Türkiye yok. Masaya elini vuran bir Türkiye var. Mazlumdan yana, zalimin karşısında duran bir Türkiye var. Güvenli, huzurlu ve daha güçlü bir Türkiye için kararımız evet" açıklamalarında bulundu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Olimpiyatlarda Elazığ’ın gururları


Van Spor

Hakkari’de Yıldız Kızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Ağrı 1970 Spor Kulübü, eksik kadroyla Silifke deplasmanında


Van Spor

Olimpiyat fatihi çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ