Referandumda 'evet' demek için partisinden istifa etti

Yerel 22.02.2017 11:29:10 0
Referandumda
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.02.2017 11:29
Erzurum’un Tekman ilçesi eski Belediye Başkanı Yakup Doğan, Saadet Partisi üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı basın açıklamasında referandumda oylarının hayır olduğunu söylemesinin ardından Saadet Partili eski Tekman Belediye Başkanı Yakup Doğan üyelikten istifa etti.
Yakup Doğan, hayırcıların koalisyon tablosuna bakıldığı zaman Saadet Partisi’nin bu tabloda yer almasına üzüldüğünü belirterek "Tıpkı Sultan Abdülhamid Han dönemi gibi ülkemizin geliştiğini gören İslam düşmanları, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a istediklerini yaptıramadıkları için ülkemizi bir iç savaşa sürüklemek istemektedirler. Lütfen bunun bilincinde olalım. Gün birlik günüdür. En basit örneği 15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsüdür. Vatansever olarak bunları görmemezlikten gelmek, açıkçası vatan hainliğinden başka bir şey değildir. Son yıllarda ülke olarak borçsuz bir devlet haline geldik. Daha fazla ülkemize hizmet edebilmek için birlik olalım, tabi ki bundan da rahatsız olan bu şer güçleri ülkemizin birlik ve beraberliğini istemedikleri gibi bu güçlü ekonomi vatan hainlerine büyük rahatsızlık vermektedir. Ülke güçlendikçe vatan hainlerinin ve siyonistlerin büyük Orta Doğu projeleri sekteye uğrayacaktır" dedi.
Saadet Partisi’nin anayasa değişikliğine hayır kararı üzerine partisinden istifa ettiğini açıklayan Sefkar Aşiretinin mensubu da olan Yakup Doğan "Bu bir şahıs seçimi değil, bu bir millet ve vatan seçimidir. Devletimizin prangalarından kurtulma seçimidir. Saadet Partisi yöneticilerinin ülkemizin geleceğini etkileyecek yanlış kararını tekrar gözden geçireceğini ümit ediyorum, inanıyorum ki benim gibi düşünen daha nice arkadaşlarımızın olduğuna eminim. Referanduma evet diyoruz ve Saadet Partisi üyeliğimden istifa ediyorum" ifadelerini kaydetti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Türkiye - Gürcistan maçının tribün gelirleri Gazze’ye bağışlanacak


Van Spor

Elazığspor yeni hocasıyla 2’de 2 yaptı


Van Spor

Atatürk Üniversiteli milli sporcu Doğukan Demirceylan’dan Avrupa ikinciliği gururu


Van Spor

Kardelen TV’ye spor ödülü


Van Spor

Erzincan’da atıcılık il birinciliği müsabakaları yapıldı


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde 3. beraberliğini aldı


Van Spor

Milli güreşçi Sarıçiçek dünya üçüncüsü oldu


Van Spor

Malatya Voleybol deplasmanda, Nicer Hotel Voleybol evinde galip geldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Karaman FK: 0


Van Spor

Fenerbahçe'de Şok Karar: İrfan Can ve Cenk Tosun Kadrodan Çıkarıldı


Van Spor

Kars 36 Spor: 4 Şırnak Petrol Spor: 1


Van Spor

Nesine 3. Lig: Malatya Yeşilyurt Spor: 0 - Erciyes 38 Futbol: 0


Van Spor

Bitlis Spor 1916, Ağrı Doğubeyazıt’ı 1-0 mağlup etti


Van Spor

Necdet Ayaz, adının verildiği sahada eşiyle birlikte koştu


Van Spor

Tarihi Gece: Ay-Yıldızlılar Bulgaristan'da Fırtına Gibi Esti!


Van Spor

Arda Güler'den Coşkulu Mesaj: "Sesimizi Yer, Gök, Su Dinlesin!"


Van Spor

A Milli Takım'dan Bulgaristan'da 6 gollü tarihi zafer


Van Spor

Kars’ta sporun enleri ödüllendirildi


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde ilk galibiyetini almak istiyor


Van Spor

Kars 36 Spor, Şırnak Petrol Spor karşılaşmasının hakemleri belli oldu


Van Spor

Okan Buruk'tan Berkan Kutlu Kararı: Galatasaray'da Yol Ayrımı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ