Öz; 'Önce tarihimizi gözden geçirip sonra sandığa gidelim'

Yerel 25.03.2017 14:01:38 0
Öz;
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 25.03.2017 14:01
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Yönetim Kurulu üyelerinin Erzurum ilçelerine yaptığı referandum çalışmaları devam ediyor. Yönetim Kurulu üyelerinden Abdurrahman Tekintongaç, Battal Alpkılıç, Şakir Atalay, Ömer Faruk Avcı, Celal Aras ve Samih Kavaz ile birlikte ilk olarak Köprüköy’e çıkarma yapan il Baykanı Mehmet Emin Öz, burada Ak Parti İlçe Başkanı Rıdvan Karasu tarafından karşılandı. Karasu’nin ilçe binasında ağırladığı yönetim kuruluna çok sayıda partilide iştirak etti. Sonrasında Köprüköy Belediyesine giden yönetim kurulu Başkan Osman Belli tarafından ağırlandı. Başkan Belli’nin Köprüköy halkının referandum çalışmalarında oldukça müspet bir eğilimde olduğunu söyledi. Belli açıklamasında Köprüköy’den yeni bir rekor geleceğinin sözünü verdi. Aynı zamanda MHP ilçe binasına da giden Başkan Öz, MHP İlçe Başkanı ile de görüşerek çalışmalarında başarılar diledi. Köyrüköy gezisinin ardından Pasinler’e giden il yönetimi Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve ilçe başkanı Rahmi Kaya’nın misafiri oldular. İlçe halkı taragından ilçe girişinde sevgi gösterileri ile karşılanan yönetim kurulu üyeleri daha sonra akşam saatlerinde Erzurum şehir merkezine dönüş yaptılar.
ÖZ; ÖNCE TARİHİMİZİ GÖZDEN GEÇİRİP SONRA SANDIĞA GİDELİM
Gittiği her yerde özellikle yakın siyasi tarihten bilgiler vererek 16 Nisan Halk oylamasının önemini anlatan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin de içinde olduğu Yeni Anayasa’nın değişiminin zorunluluğunu dile getirdi. İl Başkanı Öz, "Artık 1982 vesayet anayasası ülkemizin kalıplarına uymamaktadır. Her parlamento tarafından yapılan değişiklikler ile yamalı bohça haline gelen bu anayasa artık tarih olmak zorundadır. Zira ülkemiz her geçen gün büyüdükçe bu vesayet ayağımıza dolanmaktadır. Herkesin öncelikle tarihini çok iyi bilmesi zorunludur. Sandığa gitmeden önce geçmiş yıllardaki ülkemizin kayıplarının gözden geçirilmesi gerekmektedir. Hayır demek için direten vatandaşlarımızın da tercihi elbette ki en doğal yasal hakkıdır. Fakat körü körüne hayır diyerek geleceğimizin karartılmasına müsaade etmesinler. " şeklinde konuştu.
STK’LAR YÜZDE 90 TAMAM DİYOR
AK Parti il yönetimi daha sonra akşam saatlerinde Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği’ne giderek Başkan Vedat Eğillmez ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Erzurum Şube Başkanı Murat Ertaş ile bir araya geldiler. Başkanlardan halk oylamasında ’evet’ desteği sözü alan il Başkanı Mehmet Emin Öz, Sivil Toplum Örgütlerinin tamamına yakınından aldıkları desteklerden duydukları memnuniyeti dile getirdi. İl Başkanı Öz, halkın en güzel tercümanlığını yapan bu kurumların sorunlarının da çözümü için yakından alakadar olacağının da sözünü verdi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

Karslı atletler Avrupa Kros Şampiyonası’nda altın madalya için koçacak


Van Spor

TFF, Yeni Malatyaspor’u hükmen mağlup saydı


Van Spor

Malatya’da spor tesislerinin hizmet kalitesi değerlendirildi


Van Spor

Erzurum’da Basketbol hakem kursu açıldı


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den amatöre 43 milyonluk yatırım


Van Spor

Ağrı’da taekwondo çalışmaları geleceğin sporcularını yetiştiriyor


Van Spor

Oltulu liseliler bilek güreşinde rakiplerine geçit vermedi


Van Spor

Sakaryasporlu Kaleci Yunus Emre Tekoğul'un "İlla Ki Gol Yerim Ben" Mesajlarıyla Tutuklanması Şike Soruşturmasını Alevlendirdi


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, deplasmandan galibiyetle ayrıldı


Van Spor

Teknik Direktör Adem Çağlayan: "Kötü günler geride kalacak"


Van Spor

Çakmur’dan spor tesislerinde çalışan personele teşekkür belgesi


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘talimatlara aykırı hareket’ sevki


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan geriye kusursuz stat zemini kaldı


Van Spor

Korkmaz kardeşlerden çifte başarı


Van Spor

Erzincan’da cirit gösterisine davet


Van Spor

Havalı silahlar seçmelerinde Erzincan rüzgârı


Van Spor

Malatya’dan 7 sporcu milli takım kampına gitmeye hak kazandı


Van Spor

Erzurum Teknik Üniversitesi, ÜNİLİG Türkiye şampiyonluğunu kutladı


Van Spor

Elazığ dartta Türkiye 3’üncüsü oldu


Van Spor

Hakkari’de ‘satranç il birinciliği’ yapıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ