Olimpik Yüzme Havuzu'nun yolu çile dolu

Yerel 28.02.2017 14:53:40 0
Olimpik Yüzme Havuzu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.02.2017 14:53
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca Kars’ta yaptırılan 500 seyirci kapasiteli Yarı Olimpik Havuz’un yolu vatandaşları çileden çıkardı. Vatandaşlar Bakan Ahmet Arslan’dan yüzme havuzunun yoluna el atmasını istedi.
Yapımı tamamlandıktan sonra faaliyete geçen Olimpik Yüzme Havuzu’nun yaklaşık 2 yıldır yapılmayan yolu vatandaşları dile getirdi. 7!den 70’e herkesin yoğun ilgi gösterdiği havuza gidiş, geliş vatandaşlara perişan ediyor. Havaların ısınmasıyla birlikte çamur deryasına dönen havuzun yolunda kalan araçlar ise çekici vasıtasıyla kurtarılıyor.
“Bakan Arslan havuzun yoluna el atsın”
Yaklaşık 4 milyon TL.’lik tesisin yolunun bir türlü yapılmadığını ifade eden vatandaşlar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’dan yardım istedi.
Bakan Ahmet Arslan’ın Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne havuzun yolunu yaptırmasını isteyen vatandaşlar, “Kars’a çok güzel bir tesis yapıldı. Ne yazık ki bu tesisin yolu yok. Hiç kimse buranın yolunu yapmadı. Her gün yüzlerce insan buraya geliyor. Karların erimesiyle tesisin yolu çamur deryasına döndü. Araçlarımız batıyor. Bu işi Sayın Bakanımız çözer. Bakanımız el atmadığı takdirde bu havuzun yolu yapılmaz” dediler.
Yüzme kurslarının da verildiği Olimpik Yüzme Havuzu hafta içi ve hafta sonları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Araçlarıyla havuza gidemeyen vatandaşlar ise metrelerce yürümek zorunda kalıyor.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın girişimleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı’na Halitpaşa Mahallesi’nde 5 bin metrekare alanda yaptırılan ve 500 seyirci kapasiteli, yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kars’ta önemli bir boşluğu da doldurdu. Yolu çamur deryası olan havuzun yolunun ne zaman yapılacağı ise herkesi kara kara düşündürüyor.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Hakkari Zap Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Erzurumspor FK: 1


Van Spor

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ