Malazgirt'te referandum çalışması

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar, Malazgirt ilçesinde referandum çalışmalarını sürdürüyor.

Yerel 7.04.2017 09:40:01 0
Malazgirt
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.04.2017 09:40

16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için partilerin çalışmaları aralıksız sürüyor. Milletvekili Şimşek, beraberindeki heyetle Malazgirt’te bazı ziyaretlerde bulunarak, açılış ve taziyelere katıldı. Kurum ziyaretleri de gerçekleştiren Şimşek, ardından esnaflarla bir araya geldi.

 

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muzaffer Çakar, güçlü bir Türkiye için birleşme zamanı olduğunu söyledi. Muzaffer Çakar, "Çok değerli hemşehrilerim, kim oyunu hangi partiye versin vermesin biz buradaki tüm vatandaşlarla kardeşiz ve akrabayız. Bu ilçedeki hemen hemen herkesle bir akrabalık bağım var. Bu güzel şehrimizdeki tüm fertler bir birlerine akrabadır ve biz büyük bir aileyiz. Değerli hemşehrilerim; bu bir milletvekili, bu bir şahıs meselesi değil. Bu tamamıyla bir ülke meselesidir. Bizi bölmeye çalışan Avrupalılara karşı verdiğimiz bir onur mücadeledir. Ülkemizde bugüne kadar aksayan koalisyonlarla zayi olan zaman, bundan sonra zayi olmayacak” dedi.

 

Milletvekili Şimşek ise, millete sevdalı olduklarını belirterek, “Milletimizin yaşam kalitesinin artması bizim en önemli önceliğimizdir. 16 Nisan’da gereğini aziz milletimiz yapacaktır. Daima millet, kararımız evet. Büyüyen Muş, güçlü Türkiye yolunda hep birlikte önce memleket tabii ki evet" dedi.

 

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve beraberindeki heyet, daha sonra Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı’yı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret etti. Malazgirt köylerinden Gülkoru, Aynalıhoca ve Beşçatak’ta vatandaşlarla buluşan AK Parti heyeti, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattılar.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe, 10 Kişi Kalan Beşiktaş'ı 3-2 Mağlup Etti! Tarihi Geri Dönüş ve 2 Kırmızı Kartla Dolu Bir Derbi


Van Spor

Oliver Roy Camio: "Tüm oyuncularımız gayet güzel performans gösterdi"


Van Spor

A Milli Hentbol Erkek Milli Takımı, Güney Kıbrıs Rum Kesimi’ni yenerek ikinci tura yükseldi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - 1461 Trabzon FK: 0


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan Macaristan’da çifte bronz madalya


Van Spor

Gol sesi çıkmadı! Galatasaray'a kendi evinde Trabzon çelmesi


Van Spor

Elazığ’da milli maç heyecanı


Van Spor

Elazığ’a dünya şampiyonluğu gururu


Van Spor

Varto’da voleybol kursuna yoğun ilgi


Van Spor

Milli badmintoncular Avrupa’da yarı finalde


Van Spor

Muşspor, 1461 Trabzon FK maçı hazırlıklarına başladı


Van Spor

TFF 3.Lig’de Yeşilyurtspor Niğde Belediyespor’a konuk olacak


Van Spor

Muğlaspor maçı Elazığspor taraftarına yasak


Van Spor

Milli badmintoncular çeyrek finale yükseldi


Van Spor

TFF’den Yeni Mersin-Malatya maçına İzmirli hakem görevlendirmesi


Van Spor

Erzincan’da Zidane esintisi: Köy turnuvasında efsane golün birebir aynısı atıldı


Van Spor

Elazığlı sporcu Cumhuriyet coşkusunu Erciyes’in zirvesine taşıdı


Van Spor

Elazığspor Teknik Direktörü Sarıgül: "Küçük dikkatsizliklerle alakalı çalışacağız"


Van Spor

TFF 2.Ligde Yeni Malatyaspor’un rakibi Yeni Mersin İdman Yurdu


Van Spor

Battalgazi’de 22 takımın mücadele ettiği turnuva tamamlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ