Hakkari'de 'Arapça Etkinliği' yarışması

Yerel 29.03.2017 17:01:19 0
Hakkari
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.03.2017 17:01
HAKKARİ (İHA) – Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğü ve TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) koordinatörlüğünde ‘Arapça Etkinliği’ yarışmasının 8’ncisi düzenledi.
Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen yarışmaya Hakkari merkez, Yüksekova ve Şemdinli ilçesindeki Anadolu imam hatip liseleri katıldı. Protokol konuşmaları ile başlayan program, TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hakkari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Seyyid Abdullah Şemdinli Anadolu İmam Hatip Lisesinin şiir yarışması ile devam etti. Metin canlandırma için de Hakkari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Seyyid Abdullah Şemdinli Anadolu İmam Hatip Lisesi final için yarıştı.
Şiir yarışması dalında TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, metin canlandırma dalında ise Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu. Arapça etkinliğinin 8’nci final yarışmasında birinci gelen okulların ileriki tarihlerde yapılacak olan Türkiye finali yarışmalarında Hakkari’yi temsil edecekleri belirtildi.
Arapça etkinliği yarışması, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Programa okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem