Gövdeli ve Beğre mahallerinin yolları da asfaltlandı

Yerel 16.08.2017 17:42:18 0
Gövdeli ve Beğre mahallerinin yolları da asfaltlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 16.08.2017 17:42
Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılı yol asfalt planlaması kapsamında Doğanşehir ilçesine bağlı Gövdeli ve Beğre Mahalle yollarını da asfaltladı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yol ve asfalt çalışmaları kapsamında ayrıca, Beğre Mahallesi sınırları içinde bulunan Pınarbaşı deresi üzerine de tek gözlü köprü yapılıyor. Köprü Kapıdere, Elmalı, Söğüt ve Gövdeli’yi Beğre Mahallesine bağlıyor. Büyükşehir Belediyesi bölgedeki asfalt çalışmaları kapsamında ise Gövdeli Mahallesinde 3.5 kilometre, Beğre Mahallesinde ise 10 kilometre sıcak asfalt çalışması yaptı. Grup ve mahalle yollarını standartlara uygun hale getirip, yıllık bakım-onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 2 mahalle yolunda geçtiğimiz dönemlerde birinci kat asfalt çalışmasını tamamlamıştı. Bu yıl yapılan çalışmalar ile söz konusu yolun ikinci kat asfalt serimi de yapılarak, yol daha kaliteli ve güvenli hale getirildi.
Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarını değerlendiren Gövdeli ve Beğre Mahalle sakinleri yollarının pırıl pırıl bir görünüme kavuştuğunu söyleyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.
Beğre Mahalle yolunun standartlara uygun hale geldiğini belirten Beğre Mahalle Muhtarı Abdurrahman Küçük ise, “Mahallemizin 10 kilometre uzunluğundaki yolu ilk olarak 2016 yılında genişletilip, asfaltlandı. Bu yıl da ikinci kat asfaltı yapılarak yolumuz nezih bir görünüme kavuştu. Mahallemizde Pınarbaşı deresi üzerine bir köprü yapılıyor. Bu köprü sayesinde Kapıdere, Elmalı, Söğüt, Gövdeli’ye ulaşım daha da kolaylaşacak” diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ