Battalgazi'deki Boran ve Toygar grup yolu asfaltlandı

Yerel 3.04.2017 14:55:59 0
Battalgazi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.04.2017 14:55
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesinde Boran ve Toygar mahallelerinin ulaşımını sağlayan grup yolunu asfaltladı.
Havaların ısınmasıyla birlikte saha çalışmalarına yoğunluk veren Büyükşehir Belediyesi, Boran ve Toygar mahallelerinin ulaşımını sağlayan 5 kilometre uzunluğundaki grup yolunun kalan 2.6 kilometrelik bölümünü sıcak asfalt ile kapladı. Geçtiğimiz yıl grup yolunun 2.4 kilometrelik bölümünü asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ise geriye kalan 2.6 kilometrelik bölümü asfaltlayarak yolu ulaşıma açtı.
Yol genişletme çalışması da yapıldı
Grup yolunun 1 kilometrelik bölümünde yol genişletme çalışması da yapan Büyükşehir Belediyesi, 5 metre genişliğinde olan 1 kilometrelik bölümü 10 metre genişliğine çıkardı. Yol genişletme çalışmaları sırasında perde duvar çalışması da yapan Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda yol üzerinde bulunan menfezleri de büyütmüştü.
Muhtardan teşekkür
Yapılan yol genişletme ve asfalt çalışmalarını değerlendiren Alacakapı Mahalle Muhtarı Nafiz Sayın, grup yolunun Boran ve Toygar mahalleleri dışında 3 mahalleye daha hizmet verdiğini hatırlatarak, yol üzerinde uzun süredir çalışma yürütüldüğünü söyledi. Grup yolunda genişletme çalışması da yapıldığını ifade eden Sayın, "Büyükşehir Belediyemiz grup yolunun girişini 5 metreden 10 metre genişliğine çıkardı. Perde duvarlar ördü. Devlet Demiryolları da kendisine ait bölgede duvar ördü. Geçtiğimiz yıllarda MASKİ içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlamıştı. Şimdi ise asfaltlanıyor. Dünya döndükçe hizmette devam edecek. Birlik beraberliğin olduğu her yerde sorunlar mutlak çözülür. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a mahallem adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ