Aydemir: '15 Temmuz milli haysiyet uyanışıdır'

Yerel 12.07.2017 10:54:37 0
Aydemir:
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 12.07.2017 10:54
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘15 temmuz küresel ihanete karşı, milli haysiyet ve vicdan uyanışıdır’ dedi.
GAZİLERİ ZİYARET
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik haftası dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliklere katılan AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, gazileri ziyaret etti. Gazilere, milli irade adına saygı ve şükran hislerini sunan Milletvekili Aydemir, ‘15 Temmuz küresel ihanetine karşı, milli irade duruşunu kaydeden, gerçek kahramanlarımız Gazilerimize minnettar ve onların 15 temmuz’da da ifade ettikleri değerlere sadakatten ayrılmadık, ayrılmayacağız.’ vurgusunu yaptı.
ŞEHİTLER İÇİN FATİHALAR..YASİNLER..
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve AK Parti heyetiyle birlikte şehitliği ziyaret eden Milletvekili Aydemir, 15 Temmuz Şehidi Murat Ellik ve aynı uğurda canlarını adayan şühedanın aziz hatıralarına tazimle yönelerek, Yasin-i Şerif ve Fatihaları paylaştı.’ . ‘Onlar vatan tapusunda ismi geçen eşsiz kahramanlardır.’ tanımlamasını yapan Milletvekili Aydemir, daha sonra 15 Temmuz Şehitlerimizin aziz ruhları için Lala Paşa Camiinde gerçekleştirilen Kur’an ziyafetine katıldı.
AYDEMİR’DEN TWİTTER PAYLAŞIMI
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik haftası dolayısıyla sosyal medyada twitter üzerinden paylaşımda bulunan Milletvekili Aydemir, FETÖ iblislerini, ‘Din adamı kisvesindeki şeytanın iğfaliyle vatan hainliği zilletine düşenlere Kuranî tokat:"Rabbim, onlar insanlardan birçoğunu saptırdılar" ifadeleriyle konumlandırdı ve ‘ABD’nin kucağında, millete kurşun yağdıran meczup ve piyonlarının akıbeti "Cehennem yeter onlara. Girecekler oraya. Ne kötü dönüş yeridir o" kaydını düştü.
AYDEMİR’DEN AK ÖNDER VURGUSU
Milletvekili Aydemir yaptığı değerlendirmede, ‘15 Temmuz destanı, AK önderin küresel tarihe vurduğu milli irade damgasıdır. 15 Temmuz Ak yürekli milli iradenin, AK ferasetle küresel tarihe düştüğü nottur. 15 Temmuz milli irade direnişi, milli imanın eseridir. 15 Temmuz çağ açan Fatih’in torunlarının AK Lider önderliğinde, yeni çağlara yönelişidir. ‘dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ