ASİMDER İstanbul Temsilciliğine Polat atandı

Yerel 14.02.2017 10:09:53 0
ASİMDER İstanbul Temsilciliğine Polat atandı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.02.2017 10:09
Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) İstanbul Temsilciliğine iş adamı Ramazan Polat atandı.
Dernek binasında bir basın toplantısı düzenleyen ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, derneklerinin faaliyetlerini sürdürmesi için İstanbul temsilcisi atadıklarını söyledi. Gülbey, “Ermenilerin Türklere yönelik asılsız iddialarına karşı haklılığımızı tüm dünyaya duyurmak ve asıl Ermenilerin Türkleri katlettiğini anlatmak için faaliyetlerimi sürmekteyiz. Dernek olarak faaliyetlerimizi Türkiye’nin 81 ilinde de sürdüreceğiz. Türkiye’de 8 il ve 4 bölge başkanlığımız bulunmaktadır. Yurtdışında Kafkasya, Rusya ve Avrupa temsilcilerimizi atadık ve bugünde İstanbul temsilcimiz olarak Ramazan Polat’ı atadık. İstanbul’da tanınmış bir iş adamı olan Ramazan Polat, çeşitli derneklerde yöneticiliği bulunan ve diğer teşkilatlarla da irtibatı olan iyi bir örgütlenme yapabilen bir kişidir. Ermeni lobisinin desteklediği ihanetçi teşkilatların ve insanların mesken tutukları İstanbul’da ASİMDER gibi milli derneklerin faaliyet göstermesine çok ihtiyaç vardır. Artık İstanbul’da elini kolunu sallayıp insanlarımızın aklını çelip kandıran bu teşkilatlar ve insanların karşısında il temsilcimiz Ramazan Polat ve yönetim kurulu üyeleriyle eğitici faaliyetler yaparak engel olacağız” dedi.
ASİMDER İstanbul İl Temsilcisi Ramazan Polat ise, “Uzun süreden beri ASİMDER’in faaliyetlerini taktirle takip ediyordum. Bende Ermeni çetelerince katliama uğramış bir ailenin torunuyum. Katliama uğrayan bizler olmamıza rağmen, dünya artık yalan makinesine dönen Ermeni lobisi ve İstanbul’daki yandaşlarına inanarak aslında bir haçlı zihniyetini canlandırmaktadırlar. Bizler ASİMDER ailesi olarak artık İstanbul’dayız, yakın zamanda faaliyetlerimize hız vereceğiz. Marmara Bölge Başkanlığımızla birlikte İstanbul’da ilk olarak teşkilat binamızın açılışını yapacağız, sonrada üye yazımlarını tamamlayacağız. Kısa zamanda İstanbul’un her tarafında olacağız” şeklinde konuştu.
Açıklamanın sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, İstanbul İl Temsilcisi Ramazan Polat’a temsilcilik belgesini takdim ederek başarılar diledi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ