ASGD'nin iftarında spor camiasına birlik beraberlik mesajı

Yerel 22.06.2017 14:46:57 0
ASGD
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.06.2017 14:46
Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi, geleneksel iftar yemeği programını bu Ramazan’da Kadir Gecesinde gerçekleştirdi.
Spor camiasının tam kadro katıldığı gecede Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Okul Sporları Şube Müdürü Dr. Murat Kılıç, Türkiye Tırmanış Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç Dr. Faruk Akçınar, Türkiye Oryantiring Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güllü, İnönü Üniversitesi BESYO Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Özgür Karataş, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, TÜFAD Malatya Şubesi 2. Başkanı Muharrem Zeyno, Saha Komiserleri Derneği 2. Başkanı Sıddık Karanfil yer aldı.
“Kurumlar arası diyalogu güçlendirmek için çaba sarf ediyoruz”
ASGD Malatya Şubesi üyelerinin ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu organizasyonda kısa bir konuşma yapan dernek başkanı Fatih Avcı, Malatya sporunun gelişmesi için bu tür etkinlikleri her zaman yapmaya devam edeceklerini söyledi. Avcı, “Bu mübarek gecede sporun birleştirici, Ramazan’ın paylaşımcı ruhuyla bir aradayız. Üniversite’den amatöre, TFF’ den antrenörlere kadar herkesi bir arada görmek mutluluk verici. Biz bir yandan kendi üyelerimizin, spor basınına hizmet eden meslektaşlarımızın sosyal yönlerini düşünürken, diğer bir yandan da spor camiamızın birlikteliğini korumak, kurumlar arası diyalogu güçlendirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu noktada Yeni Malatyaspor Süper Lig’e yükseldi. Artık şehrimizdeki tüm spor aktivitelerinin daha göz önünde olacağı bir gerçek. Amatörden profesyonele, futboldan diğer bireysel branşlara kadar daha aktif bir sezon bizleri bekliyor. Bu birliktelik ruhuyla sporun gelişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

Vali Ahmet Karakaya, kayak il birinciliği müsabakalarında sporcularla buluştu


Van Spor

Hazırlık maçı: Elazığspor: 3 - Kırklarelispor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ