AK Parti Elazığ teşkilatında, referandum değerlendirme toplantısı yapıldı

Yerel 29.04.2017 13:55:07 0
AK Parti Elazığ teşkilatında, referandum değerlendirme toplantısı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 29.04.2017 13:55
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, referandum sonrası değerlendirmede bulundu.
16 Nisan’da yapılan referandumla ilgili resmi sonuçların açıklanmasının ardından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı değerlendirme toplantısı düzenledi. Tanzimat’tan bu yana en önemli değişim ve dönüşüm sürecinin yaşandığını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye’nin değişime ve dönüşüme evet dediğini söyledi.
Evet oylarının Elazığ’da katlanarak arttığını belirten Başkan Yanılmaz, "Elazığ Türkiye genelinde çok önemli derece yaparak sonuç aldı. Seçim koordinasyon merkezinin disiplinli çalışması ve milletimizin teveccühü bu güzel sonucu almamamıza vesile oldu. Bu aynı zamanda kendi çalışmalarımızın da bir testi oldu. Artık bir dönem geride kaldı. Yeni bir dönem ve süreç başlamış oldu. Bu yeni dönem hepimize bir sorumluluk yüklüyor. Bizlerin görevi 17 Nisan ile bitmedi ve çok ağır bir görev bu tarihten itibariyle hepinizin omuzlarına oturdu. Elazığ’da yüzde 72 oranında evet oyu aldık. Şimdi yüzde 28’ide bütünleştirecek çalışmaların içerisinde olmalıyız" dedi.
Türkiye genelinde evet çıkan iller arasında Elazığ’ın 11. sırada olduğunu ifade eden AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, "Büyükşehirlerimizi çıkardığımızda normal iller arasında ise 7. sıradayız. AK Parti olarak bir aileyiz. Teşkilatımızın her bir kademesinde yer alan kardeşlerimizle ilimizdeki çalışmalarımızı yürüttük. Seçim sürecinde milletimiz kurulduğu günden bu güne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini her zaman verdi ve yine bu seçimlerde çok önemli bir destek verdi. Biz milletimizle her zaman gurur duyuyoruz ve bizleri hiçbir zaman mahcup etmediler" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Başkan Yanılmaz ve Gürgöze referandum dönemindeki çalışmalarından dolayı ilçe belediye başkanları başta olmak üzere emeği geçen birçok kişiye plaket verdi.
Başkan Gürgöze ve partililer daha sonra Harput’ta bulunan AK Parti İl Başkanlığı Hatıra Ormanı’na fidan dikti.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

Yaygın beldesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılacak


Van Spor

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Gözaltında: Saç Örneklerinde Uyuşturucu Pozitif Çıktı


Van Spor

Muşspor’dan golcü transferi


Van Spor

24 Erzincanspor’da denetim süreci bakanlık aşamasında


Van Spor

Iğdır FK - Aliağa FK maçının ardından


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 2 - Aliağa FK: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ