Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Sadık Çat’tan teşekkür

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Sadık Çat’tan teşekkür

Politika 20.01.2025 09:12:50 0
Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Sadık Çat’tan teşekkür
Tarih: 20.01.2025 09:12 Güncelleme: 20.01.2025 09:12
Siyasi partilerin üye sayılarının açıklaması ile birlikte 6 yıl önce kurulan Yeniden Refah Partisi Türkiye’nin 3. partisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Yeniden Refah partisinde üye sayısındaki artış ve halkın gösterdiği ilgi genel merkezinde herkesin yüzünü güldürüyor. Yeniden Refah partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Sadık Çat, Türkiye’nin değil illerinden olduğu gibi Erzurum’da da partilerine büyük bir teveccüh gösterildiğini belirterek büyük bir gurur yaşadıklarını ifade etti.
Sadık Çat yaptığı açıklamada, "Bundan tam 6 yıl önce, 23 Kasım 2018 tarihinde, milli ve manevi değerlerimizden aldığımız ilhamla, Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde ve 99 kurucu üyemizin fedakâr gayretleriyle Yeniden Refah Partimizi kurduk. O gün, milletimizin hak ettiği huzuru, adaleti ve refahı sağlamak için büyük bir kararlılıkla yola çıktık. Bu kutlu yürüyüşte milletimizin bize olan güveni, inancı ve desteği sayesinde, bugün 622 bin 847 üye ile Türkiye’nin 3. büyük partisi konumuna ulaşmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarı, yalnızca bir siyasi hareketin değil, aynı zamanda milletimizin öz değerlerine, milli görüşe ve yeniden büyük Türkiye idealine duyduğu güvenin en somut göstergesidir. Yeniden Refah Partisi olarak, çıktığımız bu yolda, milletimizin derdiyle dertlenen, çözüm arayan ve halkın sesi olmayı ilke edinen bir anlayışla çalışıyoruz.
Üye sayısında tarihi başarı
2022, 2023 ve 2024 yıllarında üye sayısı artışında Türkiye’de birinci parti olmamız, bu başarının en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu süreçte partimize katılan her bir vatandaşımızın desteğiyle daha da güçlendik, hedeflerimize adım adım ilerledik. Bugün ulaştığımız 622.847 üye sayısı, halkımızın Yeniden Refah Partisi’ne duyduğu güvenin ve teveccühün açık bir tezahürüdür.
Büyük bir davanın emanetçileriyiz
Biz, yalnızca bir siyasi parti değiliz; biz, büyük bir davanın, büyük bir idealin taşıyıcılarıyız. Yeniden Refah Partisi, bir milletin öz değerlerini ayağa kaldırmayı, adaletin hüküm sürdüğü, refahın paylaşıldığı ve huzurun hâkim olduğu bir Türkiye inşa etmeyi hedefleyen bir harekettir. Bizler, bu kutlu yolda hiçbir engel tanımadan, gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.
Milletimizin her ferdine şükranlarımızı sunuyoruz
Bugüne kadar bize güvenen, dualarıyla yanımızda olan, alın terini ortaya koyarak bu kutlu davaya omuz veren her bir vatandaşımıza en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz. Milletimizin bu desteği, sorumluluğumuzu daha da artırmakta ve çalışma azmimizi güçlendirmektedir.
Hedefimiz: Yeniden Büyük Türkiye
Yeniden Refah Partisi olarak, yalnızca bugünün değil, geleceğin Türkiye’sini inşa etmeye kararlıyız. Adaletin, refahın ve özgürlüğün herkes için tesis edildiği bir Türkiye için çalışıyoruz. Gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, çiftçimizin, işçimizin, esnafımızın yüzünün güldüğü, mazlumların hakkının savunulduğu bir Türkiye için var gücümüzle mücadele edeceğiz.
Siz de bu kutlu yürüyüşe katılın
Bu büyük davanın bir parçası olmak isteyen herkesi Yeniden Refah Partisi çatısı altına davet ediyoruz. Birlikte daha güçlü, daha adil, daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Yeniden Refah Partisi, yalnızca bir parti değil, milletimizin umududur, yarınlara olan inancıdır. Türkiye’miz için daha yapılacak çok işimiz, kat edilecek uzun bir yolumuz var. Sizlerin desteğiyle bu yolu hep birlikte aşacak ve bu milletin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Teşekkürler Türkiye! Birlikte başardık, birlikte başaracağız.”
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ