Yedi, içti ücreti ödemeden kalkıp gitti

Yedi, içti ücreti ödemeden kalkıp gitti

Asayiş 19.09.2023 13:44:37 0
Yedi, içti ücreti ödemeden kalkıp gitti
Tarih: 19.09.2023 13:44 Güncelleme: 19.09.2023 13:44
Elazığ’da bir kişi, pizza restoranına gelip yemek yedikten sonra 200 liralık hesabı "Ben bir şey yemedim", "Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz" diyerek ödemeden gitti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Elazığ’daki ilginç olay, Cumhuriyet Mahallesi Vedat Dalokay üzerinde bulunan bir pizza restoranında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kişi geldiği restoranda 200 liralık pizza ve patates yedi, yanında ise kola içti. Yemeğini yiyen kişi ardından etrafı gözetleyip mekandan hesap ödemeden uzaklaştı. Durumu fark eden restoran çalışanları hesap ödemeden kaçan kişiyi yakalandıklarında ise şahsın, "Ben bir şey yemedim" ve "Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz" sözleri ile neye uğradıklarını şaşırdı. Daha sonra incelenen işletmenin güvenlik kamerasında asıl gerçek ortaya çıktı.
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde pizza, patates ve içecek servis edilen kişinin yemeğini yediği, etrafı gözetleyerek mekandan çıktığı ve işletme çalışanının koşarak kişinin peşinden gittiği görülüyor.

"Elazığ’ın hangi esnafına giderse kimse onu aç bırakmaz"
Pizzayı yiyip hesap ödemeden giden kişinin hakaret etmesinin kendilerini üzdüğünü dile getiren işletme sahibi Enes Akpınar, "Geçen gün bir olay yaşadık. Bir vatandaşımız gelip orta boy karışık bir pizza yedi, yanında kolasını ve patatesini istedi. Güzel bir şekilde yemeğini yiyip, sağına soluna bakıp hiçbir şey olmamış gibi hesabı ödemeden gitti. Arkadaşlarımız peşinden gitti ve vatandaşı yakaladı. Durum bildirilince hakaret etti, bu durum çok zoruma gitti. Ben ve diğer esnafımız bir daha böyle bir durumla karşılaşmasın diye bu konuyu paylaşmak istedim. İnsan gibi gelip ’Açım, karnımı doyurabilir misiniz’ dese Elazığ’ın hangi esnafına giderse kimse onu aç bırakmaz. Böyle bir olayın yaşanması çok üzdü. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı” dedi.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ