"Yalnız Değilsin" projesiyle yalnız yaşayan bireylere destek

"Yalnız Değilsin" projesiyle yalnız yaşayan bireylere destek

Genel 21.10.2024 11:05:17 0
Tarih: 21.10.2024 11:05 Güncelleme: 21.10.2024 11:05
Salih Baba Yurt Müdürlüğü tarafından başlatılan "Yalnız Değilsin" projesi kapsamında, yalnız yaşayan bireylere moral vermek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, öğrenciler yalnız yaşayan bir teyzeye destek olarak hem alışverişini yaptı hem de evini temizledi.
Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Salih Baba Yurt Müdürlüğü, yalnız yaşayan bireylerin hayatlarına dokunmak ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla “Yalnız Değilsin” projesini hayata geçirdi. Bu proje çerçevesinde düzenlenen sosyal sorumluluk etkinliğiyle, beş öğrenci mahallede yalnız yaşayan bir teyzeye yardım etmek için bir araya geldi. Proje, yalnızlıkla mücadele eden bireylere destek olmayı ve onların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.
Etkinlikte yer alan öğrenciler, yalnız yaşayan teyzemizin market alışverişini üstlendiler. Teyzenin yanlarında olmamasına rağmen ihtiyaçlarını belirleyen öğrenciler, gerekli alışverişi tamamladıktan sonra teyzemizin evine giderek ev temizliği yaptılar. Bununla birlikte, teyzemizle zaman geçirerek ona moral vermeye çalıştılar. Samimi sohbetlerle yalnızlık hissini hafifletmeyi hedefleyen öğrenciler, teyzeye destek olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Bu anlamlı etkinlik, yalnız yaşayan bireylerin toplumda ne kadar önemli bir yer kapladığını bir kez daha gözler önüne serdi. Öğrenciler, bu projeyle sosyal sorumluluk bilincini pekiştirerek, başkalarına yardım etmenin ve topluma katkıda bulunmanın değerini deneyimlediler. Proje sayesinde hem teyzemiz hem de öğrenciler için unutulmaz anılar biriktirildi.
"Yalnız Değilsin" projesi, yalnız yaşayan bireylere yönelik toplumsal dayanışmanın bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Bu tür çalışmaların devam etmesi, toplumdaki yalnızlık hissini azaltarak dayanışmayı güçlendirecek. Proje, gelecekte de benzer etkinliklerle topluma katkıda bulunmayı hedefliyor.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ