Yalı Çapkını'nda şaşırtan ayrılık! Cansu Fırıncı ''Yapımla karar aldık'' diyerek projeye veda ettiğini açıkladı...

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı dizi, her bölümüyle sosyal medyaya da damgasını vuruyor.

Magazin 2.12.2022 01:42:00 0
Yalı Çapkını
Tarih: 02.12.2022 01:47

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Beril Pozam gibi isimlerin yer aldığı dizi, her bölümüyle sosyal medyaya da damgasını vuruyor. Yeni bölümleri iple çekilen dizi ile ilgili izleyicileri şoke eden bir gelişme yaşandı. Cuma akşamları seyirci karşısına çıkan yapımdan ayrılık haberi geldi. Dizide İbrahim karakterini canlandıran Cansu Fırıncı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla projeden ayrıldığını açıkladı. İşte, Yalı Çapkını'nın İbrahim'i Cansu Fırıncı'nın veda paylaşımı...

Star TV ekranlarının izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi, her Cuma akşamı yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Emre Altuğ, Beril Pozam, Cansu Fırıncı gibi başarılı isimleri buluşturan dizi, her bölümüyle sosyal medyanın da gündemine oturuyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği yapım, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in evlenmesine karar vermesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinden uyarlanan, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı dizinin yeni bölümleri iple çekilirken izleyicileri şoke eden bir gelişme yaşandı.

Kısa sürede ekranların en sevilen yapımları arasında yer almayı başaran diziden sezon ortasında izleyicileri şoke eden bir ayrılık haberi geldi.

"KARAKTERİ SONLANDIRMA KARARI ALDIK"
Yalı Çapkını dizisinde İbrahim karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cansu Fırıncı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla projeden ayrıldığını duyurdu.

Cansu Fırıncı, Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin ratingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde buluşmak üzere."


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem