VEDAŞ, kırsal bölgelerdeki enerji hatlarını yeniliyor

VEDAŞ, kırsal bölgelerdeki enerji hatlarını yeniliyor

Van Haberleri 22.09.2022 10:58:00 0
VEDAŞ, kırsal bölgelerdeki enerji hatlarını yeniliyor
Tarih: 22.09.2022 10:58 Güncelleme: 22.09.2022 10:58

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren VEDAŞ, elektrik şebekesini daha da güçlendirmek için gerçekleştirdiği bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Kırsal bölgelerde çalışmalarını sürdüren ekipler, önleyici bakım çalışmaları çerçevesinde elektrik şebekesini tek tek kontrol ediyor, arıza oluşturabilecek unsurların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Van’ın kırsal bölgelerinde eş zamanlı gerçekleşen bakım ve onarım çalışmaları hakkında açıklama yapan VEDAŞ Van İl Müdürü Abdulmelik Özsoy; “Tüketicilerimizden ve muhtarlarımızdan gelen talepler, Alo 186 Çağrı Merkezi ve SCADA raporlarımız ile ekiplerimizin saha tespitleri doğrultusunda planlamasını yaptığımız bakım ve onarım çalışmalarımızı merkezde olduğu gibi kırsal bölgelerimizde de sürdürüyoruz” dedi.
Önleyici bakım çalışmaları çerçevesinde şu an arıza oluşturmayan ancak sonraki zamanlarda arıza oluşturma potansiyeli olan şebeke unsurlarının da onarımını yaptıklarını belirten Özsoy; “Birinci önceliğimiz elbette arıza oluşumunu önlemek. Bu nedenle ihtiyaç duyulan bölgelerde yatırım programımız çerçevede elektrik şebekesini yeniliyoruz. Bakım çalışmalarımızla da mevcut şebekedeki unsurların tamamını tek tek kontrol ediyor ve arıza oluşturma potansiyeli olan unsurların onarımını gerçekleştiriyoruz. Arabaların bakımı gibi düşünebiliriz, araba şu an gidiyor ama zamanında bakımı yapılmazsa ilerleyen süreçte daha büyük arızalara yol açabilir. Elbette bu çalışmalarımız çerçevesinde can ve mal güvenliğini korumak amacıyla zorunlu olarak planlı elektrik kesintisi yapıyoruz. Enerjili hatlarda bakım ve onarım çalışması yapmak mümkün olmadığı için bu çalışmalar sırasında gerçekleştirdiğimiz planlı kesintilerde bizlere anlayış gösteren değerli halkımıza teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ