VEDAŞ ailesi ‘Her Mevsim Tebessüm’ projesiyle miniklerin yüzünü güldürüyor

VEDAŞ ailesi ‘Her Mevsim Tebessüm’ projesiyle miniklerin yüzünü güldürüyor

Genel 27.12.2022 14:29:34 0
VEDAŞ ailesi ‘Her Mevsim Tebessüm’ projesiyle miniklerin yüzünü güldürüyor
Tarih: 27.12.2022 14:29 Güncelleme: 27.12.2022 14:29
‘Her Mevsim Tebessüm’ sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde köy ve mezra okullarında eğitim gören öğrencilere kışlık elbise hediye eden Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), bu kez de Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Değirmensuyu ve Üçtepe köylerindeki öğrencilerle buluştu.
VEDAŞ, “Her Mevsim Tebessüm” sosyal sorumluluk projesi bünyesinde Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinin köy ve mezralarında eğitim gören küçük kardeşlerini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Minik yüzlerde gülümseme eksik olmasın düşüncesiyle her mevsim tebessüm sosyal sorumluluk projesini sürdürdüklerini ifade eden VEDAŞ Muş İl Müdürü Suat Coşar, “Şirketimiz, uzun bir süredir köy ve mezra okullarında eğitim gören öğrencilerimizle buluşuyor. Bizler de bugün sosyal sorumluluk projemiz çerçevesinde Bulanık ilçemize bağlı Değirmensuyu ve Üçtepe köylerimizde eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret ederek kendilerine mont ve bot gibi kışlık elbise hediyelerimizi sunduk. Her biri pırıl pırıl, yaşam ve enerji dolu küçük kardeşlerimizin yüzlerinde tebessüm olmaya çalıştık. İşimiz gereği yaşamın her anını aydınlatmak için sürekli sahadayız. Sosyal sorumluluk projelerimiz bünyesinde yaptığımız bu tip ziyaretlerde de bizler enerji depoluyoruz. Bana ve ekibime, öğrencilerimizle buluşma fırsatı veren Bulanık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Metin Aral Beye bu vesileyle teşekkür ederim. Ayrıca okul müdürlerimize ve kıymetli öğretmenlerimize de güzel ev sahipliği için ayrıca şükranlarımı sunarım” dedi.
Ziyaret hakkında açıklama yapan Bulanık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Aral ise “Sosyal sorumluluk hassasiyetiyle köy ve mezra okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizle buluşan VEDAŞ ailesine gösterdikleri nezaketten dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu badmintonda şampiyon oldu


Van Spor

Konyaspor, Başakşehir'i Sahanında Devirdi: 2-1'lik Galibiyetin Ardındaki Dramatik Anlar


Van Spor

Kadıköy'de Fırtına Gibi Başlangıç: Fenerbahçe Öne Geçti!


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Batman Petrolspor: 2


Van Spor

Yüksekovalı kayakçılar can güvenliği olmayan yollarda ter döküyor


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor berabere kaldı


Van Spor

Genç Yıldız Arda Güler, Madrid Derbisinde Rüzgar Gibi Esti: 11 Dakikada Gol ve Asist


Van Spor

Elazığlı sporcular milli takım seçmelerine davet edildi


Van Spor

Ağrı’da Avrupa Spor Haftası etkinlikleri düzenlendi


Van Spor

Avrupa Cross Snowboard Yarışları 2026’da Erzincan’da!


Van Spor

Galatasaray’dan ligde üst üste 15. galibiyet


Van Spor

Vali Hatipoğlu, başarılı gençlerle bir araya geldi


Van Spor

Speed Skating spor kulübü yönetiminden Çakmur’a ziyaret


Van Spor

Sporla yükselen şehir Erzincan!


Van Spor

Teknik Direktör Gül, "Eksiklerimizi biliyoruz ve kendi içimizde analiz edip düzeltmek için yoğun çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya Büyükşehir’den okullara spor malzemesi desteği


Van Spor

Yüksekova Spor, Trabzonspor maçına Kars’ta hazırlanıyor


Van Spor

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ