VASKİ bütün kaynak işlerini atölyesinde yapıyor

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, yaz kış demeden Van halkının her türlü hizmeti alması için çalışmalarına devam ediyor. 

Van Haberleri 12.01.2022 00:16:34 0
VASKİ bütün kaynak işlerini atölyesinde yapıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV / ÖZEL

Makine İkmal Daire Başkanlığı bünyesinde VASKİ’ nin tüm araçlarının kaynak işleri yapılıyor. Makine İkmal ve Tesisleri Daire Başkanlığı, daha az maliyetle yaptıkları kaynak işlerini Vangölü TV ekibi ile paylaştı. 

VASKi’de kaynak ustası olarak çalışan Kenan Sürücü ve Şahin Yalçın yaptıkları çalışmalar hakkında Vangölü Tv mikrofonlarına konuştu.

“VASKİ’ nin bütün su depolarının demir aksamını, demir borularını, kapı- pencere kaynaklarını, iş makinelerinin bıçak ağızlarını ve kırıklarını yapıyoruz. Kalorifer ve doğal gaz olmayan birimlerimiz var onlar için elektrik ile çalışan radyatör ürettik. Çokta verimli oluyor daha sağlıklı ve ucuza mal oluyor. Ayrıca ilçelere gidip çelik boru kaynaklarını da yapıyoruz. En son kesintisiz 36 saat çalışmıştık. Van susuz kalmasın diye çalışıyoruz. Genel olarak baktığımızda ise çalışma şartlar zor ”şeklinde açıkladılar.

Kaynak: VANGÖLÜ TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem