Van YYÜ’de güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü tarafından ‘Kampüste Güvenlik Süreçlerinin Güçlü ve Zayıf Yönleri, Fırsat ve Tehditleri’ konulu toplantı gerçekleştirildi.

Van Haberleri 23.09.2023 23:49:00 0
Van YYÜ’de güvenlik toplantısı gerçekleştirildi
Tarih: 23.09.2023 23:52 Güncelleme: 24.09.2023 02:44

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü tarafından ‘Kampüste Güvenlik Süreçlerinin Güçlü ve Zayıf Yönleri, Fırsat ve Tehditleri’ konulu toplantı, Cengiz Andiç Kültür Merkezinde Hizmet İçi Eğitim niteliğinde gerçekleştirildi.

Ulusal ve uluslararası hukuka uygun şekilde verilen güvenlik hizmetlerinin kalitesinin en üst düzeye çıkarılması amacıyla yapılan toplantıya katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri, Genel Sekreter Cahit Tekin, Genel Sekreter Yardımcısı Cesim Aladağ ile Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Dilaver Seyranlı birer konuşma gerçekleştirdiler.

Programda, üniversitelerde eğitim ve öğretimin özgür, güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla üniversite kampüsleri ve kampüs dışında bulunan meslek yüksekokulu, fakülte ve ek binalarda, öğrenci yurtlarında bunun yanı sıra öğrencilerin yoğunlukta olduğu açık ve kapalı alanlarda herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşıldığı anda ilk temas kurulacak olan özel güvenlik görevlilerine dair konular görüşüldü. Bu çerçevede güvenlik görevlilerinin takdir edilen yanlarının yanı sıra eksiklikler ve bu eksikliklerin giderilmesi yönünde yapılabilecekler konuşuldu.

Üniversitede görev yapmakta olan çok sayıda güvenlik görevlisinin katılım gösterdiği program, güvenlik kalite süreçlerine dair yazılı belge, iş akışı, genel kolluk ve özel güvenlik iş birliği dâhilinde ilgili mevzuat ve kanun konularında genel eğitimlerin gerçekleştirileceği şeklinde bilgilendirmelerin ardından soru cevap kısmıyla program son buldu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 2 - Bodrum FK: 2


Van Spor

Elazığ’da 4 branşta müsabakalar sona erdi


Van Spor

Elazığspor’dan olaylara ilişkin açıklama


Van Spor

Hakkari’de karlar üzerinde ilk adımlar


Van Spor

Güreşte Elmira Yasin Türkiye Şampiyonu oldu


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 4 - İnegölspor: 2


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ