Van YYÜ’de güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü tarafından ‘Kampüste Güvenlik Süreçlerinin Güçlü ve Zayıf Yönleri, Fırsat ve Tehditleri’ konulu toplantı gerçekleştirildi.

Van Haberleri 23.09.2023 23:49:00 0
Van YYÜ’de güvenlik toplantısı gerçekleştirildi
Tarih: 23.09.2023 23:52 Güncelleme: 24.09.2023 02:44

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü tarafından ‘Kampüste Güvenlik Süreçlerinin Güçlü ve Zayıf Yönleri, Fırsat ve Tehditleri’ konulu toplantı, Cengiz Andiç Kültür Merkezinde Hizmet İçi Eğitim niteliğinde gerçekleştirildi.

Ulusal ve uluslararası hukuka uygun şekilde verilen güvenlik hizmetlerinin kalitesinin en üst düzeye çıkarılması amacıyla yapılan toplantıya katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri, Genel Sekreter Cahit Tekin, Genel Sekreter Yardımcısı Cesim Aladağ ile Koruma ve Güvenlik Şube Müdürü Dilaver Seyranlı birer konuşma gerçekleştirdiler.

Programda, üniversitelerde eğitim ve öğretimin özgür, güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi amacıyla üniversite kampüsleri ve kampüs dışında bulunan meslek yüksekokulu, fakülte ve ek binalarda, öğrenci yurtlarında bunun yanı sıra öğrencilerin yoğunlukta olduğu açık ve kapalı alanlarda herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşıldığı anda ilk temas kurulacak olan özel güvenlik görevlilerine dair konular görüşüldü. Bu çerçevede güvenlik görevlilerinin takdir edilen yanlarının yanı sıra eksiklikler ve bu eksikliklerin giderilmesi yönünde yapılabilecekler konuşuldu.

Üniversitede görev yapmakta olan çok sayıda güvenlik görevlisinin katılım gösterdiği program, güvenlik kalite süreçlerine dair yazılı belge, iş akışı, genel kolluk ve özel güvenlik iş birliği dâhilinde ilgili mevzuat ve kanun konularında genel eğitimlerin gerçekleştirileceği şeklinde bilgilendirmelerin ardından soru cevap kısmıyla program son buldu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Başkan Şebin’den, İHA Bölge Müdürü Türkez’e 10. yıl plaketi


Van Spor

Elazığspor, Elazığ’a dönüyor


Van Spor

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde büyük gelişim ve dönüşüm


Van Spor

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ