Veysel Koç, ‘Yeni teknoloji ve ürünler hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz’

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Üyelerimizi gelişen ve değişen müşteri taleplerine karşı desteklemek üzere eğitim semineri düzenlemeye devam ediyoruz.” dedi.

Van Haberleri 15.11.2019 13:19:37 0
Veysel Koç, ‘Yeni teknoloji ve ürünler hakkında üyelerimizi bilgilendiriyoruz’
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.11.2019 13:19

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk’ün Haberi

Van Berberler ve Kuaförler Odası üyelerini gelişen teknoloji ve ürünler ile ilgili bilgilendirmek amacıyla organize ettiği seminerlerin sonuncusunu İmperial Tower Hotel’de düzenledi.

Uluslararası Kalıcı Makyaj Eğitmeni Emrah Elibol tarafından verilen seminere 40’ı Vali Alipaşa Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinden olmak üzere, Van Berberler ve Kuaförler Odası üyesi olan berberler, kuaförler ve güzellik salonlarından toplam170 kişi katıldı.

Ücretsiz olarak düzenlenen eğitim seminerinde, kalıcı makyaj, protez tırnak, takma kirpik, kaş kontur konularında gelişen yeni teknolojiler ve ürün bilgisi paylaşıldı.  

ÜYELERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ
Üyelerini düzenledikleri seminerler ile desteklediklerini söyleyen Van Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Koç, “Gelişen teknolojiler ve yeni ürünler ile ilgili olarak üyelerimizi bilgilendirmek. Müşteri memnuniyeti açısından üyelerimize, konunun uzmanlarını Van’a davet ederek hem sağlıklı ürünlerin kullanımı, hem de yeni teknolojilerin uygulama eğitimi veriyoruz. Amacımız üyelerimizin mesleğini başarılı ve kazançlı bir şekilde sürdürmelerini desteklemek. Bu kapsamda bugüne düzenlediğimiz birçok eğitim semineri oldu. Son olarak düzenlediğimiz seminerimize Uluslararası Kalıcı Makyaj Eğitmeni Emrah Elibol katılarak, bilgi ve deneyimlerini üyelerimizle paylaştı. Bundan sonra da gelişen yeni teknoloji ve ürünler ile ilgili eğitimler düzenleyerek, üyelerimizi desteklemeyi zürdüreceğiz” dedi. 

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Uluslararası Kalıcı Makyaj Eğitmeni Emrah Elibol'a günün anısına bir plaket takdim etti.  

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ