VASKİ ekiplerine çirkin saldırı

VASKİ ekipleri İpekyolu İlçesine Bağlı Bostaniçi Mahallesi'nden gelen arıza ihbarına yaptığı müdahale sonrasında saldırıya uğradı.

Van Haberleri 7.02.2021 20:51:56 0
VASKİ ekiplerine çirkin saldırı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.02.2021 20:51

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

VASKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, 07.02.2021 tarihinde kanalizasyon abone arızası ihbarı üzerine VASKİ ekiplerinin İpekyolu İlçesi’ne bağlı Bostaniçi Mahallesi Gündoğdu mevkiine intikal ederek arızaya müdahale ettikten sonra, oluşan arızanın hizmet bedelinin vatandaşın içme suyu abone numarasına yansıtılmak istenmesi üzerine Vatandaşlar tarafından kurum personeline ve aracına taşlı, sopalı ve baltayla saldırı yapıldığı ifade edildi.

VASKİ’den yapılan yazılı açıklamada, “Van ve Su Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; 07.02.2021 tarihinde kanalizasyon abone arızası ihbar üzerine ekiplerimizce saat 15.00 sularında İpekyolu İlçesi’ne bağlı Bostaniçi Mahallesi Gündoğdu mevkiine intikal ederek arızaya müdahale ederek, arıza giderilmiştir. Daha sonra oluşan arızanın hizmet bedelinin vatandaşın içme suyu abone numarasına yansıtılmak istenmesi üzerine Vatandaşlar tarafından kurumumuz personeline ve aracına taşlı, sopalı ve baltayla saldırıda bulunulmuştur.” İfadeleri kullanıldı.

OLAY İLE İLGİLİ SUÇ DUYURUNDA BULUNULDU

Açıklamanın devamında, “Yapılan saldırı da çevredeki Vatandaşların araya girmesiyle Şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Fakat iki personelimiz çeşitli yerlerinden yaralanmış, basınç aracımızın kabin kısmı kullanılamaz hale gelmiştir. Yaralı personellerimiz ilk tıbbi müdahaleleri yapılmak üzere ambulansla çeşitli hastanelere sevki yapılarak ilk müdahaleleri yapılmıştır. Olayla ilgili kurumumuz tarafından suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

24 Erzincanspor’dan bahis soruşturmasıyla ilgili açıklama


Van Spor

Elazığspor’dan 5 futbolcu PFDK’ya sevk edildi


Van Spor

Zirvede puan farkı 1'e indi! Fenerbahçe evinde hata yapmadı


Van Spor

Curling milli takımı Prag’da ikinci oldu


Van Spor

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü’nden 5 şampiyonluk, 11 madalya


Van Spor

Kick Boks Milli Takımı Erzurum’da


Van Spor

Kocaelispor, Galatasaray'ı Devirdi! Süper Lig'de Tarihi Sürpriz: 1-0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 2 Hacettepe A.Ş. Türk Metal 1963 Spor: 3


Van Spor

Osman Özköylü: "Bir hakem çıkıp bizim geleceğimizle oynayamaz"


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bütün amacımız bu takımın ilk 7’nin içinde olabilmesi"


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 2 - Diyarbekirspor:0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ