Vanlı badmintonculardan bir başarı daha

Ağrı’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Grup Müsabakalarına katılan Vanlı erkekler grup birinciliği, kız ise grup ikinciliği elde ettiler.

Van Haberleri 15.02.2018 08:40:44 0
Vanlı badmintonculardan bir başarı daha
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.02.2018 08:40

Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu tarafından milli takımların altyapısını oluşturmak için organize edilen ve 9-11 Şubat 2018 tarihleri arasında 11 ilin katılımı ile gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Grup Müsabakalarına katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Erkek Takımı grup birincisi, kız takımı ise grup ikincisi derecesi elde ederek, Malatya’da yapılacak Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final Müsabakalarına katılma hakkı kazandılar. Badminton Van İl Temsilcisi Atilla Enterili, erkekler kategorisinde grup birinciliği, kızlar kategorisinde ise grup ikinciliği kupası kazandıklarını ifade ederek, “Kazandığımız bu güzel başarılardan dolayı takımlarımız Malatya’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Müsabakalarında ilimiz adına bir kez daha ter dökecekler.


Bu başarılarımızın tesadüf olmadığını, kazanmış olduğumuz bu güzel dereceler ile bir kez daha kanıtlamış olduk. Takımımızın çeyrek finale çıkması bizleri gerçekten çok sevindirmiştir. İnşallah aynı performansı Malatya’da katılacağımız çeyrek final müsabakalarında da sergileyeceğimize inanıyoruz. Bu takımımızın bugünlere gelmesinde emeği çok olan antrenörümüz Erhan Ezgi’ye ve bu müsabakalara katılmamızda bizlere her türlü desteği veren Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ise, başarılarından dolayı takım oyuncularını ve emeği geçenleri kutlandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Short Track’ta büyük gurur


Van Spor

PFDK’dan Yeşilyurtspor’a bahis cezası


Van Spor

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ