Van’da “Huzurlu Sokaklar Uygulaması 2019-1” gerçekleştirildi

Van’da polis ekipleri tarafından 94 ekip, 326 personel ile gerçekleştirilen “Huzurlu Sokaklar Uygulaması 2019-1”de sorgulanan bin 103 şahıstan 7 şahıs hakkında işlem yapılmış, 117 araç kontrol edilerek, 1 araca cezai işlem uygulandı.

Van Haberleri 23.04.2019 10:22:45 0
Van’da “Huzurlu Sokaklar Uygulaması 2019-1” gerçekleştirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.04.2019 10:22

Van’da polis ekipleri tarafından 94 ekip, 326 personel ile gerçekleştirilen “Huzurlu Sokaklar Uygulaması 2019-1”de sorgulanan bin 103 şahıstan 7 şahıs hakkında işlem yapılmış, 117 araç kontrol edilerek, 1 araca cezai işlem uygulandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Ülkemizde özellikle kavşaklar, parklar ve benzeri kamuya açık kentsel mekânlarda çocukların ve yetişkinlerin araç camı silerek, mendil, çiçek, hediyelik eşya satışı yaparak veya dilenerek toplumun huzur ve güvenliğini tehlikeye düşürdükleri görülerek; kamu düzeninin devamının sağlanması amacıyla 22 Nisan 2019 tarihinde ülkemiz genelinde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları yerlerde kamu düzenini bozan şahıslara yönelik Huzurlu Sokaklar Uygulaması 2019-1 gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında ilimiz genelinde kamu düzenini bozan şahıslara yönelik 12.00-14.00 saatleri arasında parklar, bahçeler, okul civarında bulunan kafeler, internet/oyun salonları, kıraathanelerde, 18.00-20.00 saatleri arasında ana kavşaklarda, meydanlarda, parklarda ve alış veriş merkezleri gibi alanlarda yapılan uygulamaya 94 ekip, 326 personel katıldı. Uygulama sonucunda; bin 103 şahıs sorgulanmış, 7 şahıs hakkında işlem yapılmış, 117 araç kontrol edilerek, 1 araca cezai işlem uygulanmış, 75 park ve bahçe, 67 umuma açık iş yeri kontrol edilmiştir. Mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla bu zamana kadar yapmış olduğumuz çalışmalarımız aynı kararlılıkla bundan böylede devam edecektir” denildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

Fernando Andrade, Erzurumspor FK’da


Van Spor

Göztepe Hatice Akbaş Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yeni dönem eğitimleri


Van Spor

Elazığlı sporcu U16 milli takım kampında


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bir galibiyet serisi yakalayıp, üstleri zorlamamız lazım"


Van Spor

Elazığspor’da Kaleci Muammer sözleşmesini feshetti


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’un milli gururları Başkan Taşkın’ı ziyaret etti


Van Spor

Kaymakam Uzun, Türkiye şampiyonunu ziyaret etti


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ