Van'da 'çekirdek' kafeye yoğun ilgi

Van’da üç arkadaş tarafından açılan ‘Üç Adam' Kafe', kendine has tarzıyla ilgi çekiyor. Kafeye gelen misafirler, ikram edilen çekirdeklerin kabuklarını dilediği gibi yere atabiliyor.

Van Haberleri 8.01.2018 08:38:49 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.01.2018 08:38

Van’da üniversitede okuyan Veli Caniş, Yalçın Baydemir ve Tayfun Varol, bir araya gelerek ‘Üç Adam’ kafesini hizmete açtı. Onlarca kafenin olduğu kentte farklı bir konsept oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden üç arkadaş, vatandaşların kafeye yoğun ilgi gösterdiklerini söylediler. Kafeye verilen ‘Üç Adam’ isminin alıntı olmadığının altını çizen Veli Caniş, “Üçümüz de daha önce farklı kafelerde takılıyorduk. Sonra bir kafe açmaya karar verdik. Bir gün yolda beraber yürürken aniden üç adam aklımıza geldi. Biz de kafenin adını böylece ‘Üç Adam’ bıraktık” dedi.
 

Kafenin en önemli özelliğinin çekirdek kabuklarının rastgele etrafa atılması olduğunu vurgulayan Yalçın Baydemir ise “Bir arkadaşımız başka illerde böyle bir konseptin olduğunu söyleyince, biz de diğer kafelerden farklı olsun amacıyla böyle bir konsept düşündük. Kafemizde ilk çekirdek tabağı bizim ikramımız oluyor. Daha sonra müşterilerimizin isteyeceği çekirdekler ise yine cüzi bir fiyatla satılıyor. Bunun yanında müşterilerimiz çıtırdattığı çekirdeklerin kabuklarını rastgele etrafa atabiliyor. Bu da müşterilerimizin hoşuna gidiyor ve bu durumdan çok memnun oluyorlar. Önce şaşırıyorlar sonra alışıyorlar” ifadelerini kullandı.
 

Vatandaşların kafeye yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Tayfun Varol da, “İleriki süreçte kurumsallaşmayı ve daha büyük bir kafe açmayı düşünüyoruz. Bunun yanında yine farklı konseptler yapmayı da planlıyoruz” şeklinde konuştu.
 

Van’da böyle bir kafe açılmasından memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise “Evde çekirdek kabuğunu yere attığımızda annemiz bize kızıyor, hatta terlik fırlatıyordu. Fakat burada kabukları istediğimiz gibi atıyoruz. Burada kendimizi özgür hissediyoruz. Bu kapsamda böyle bir yer açtıkları için kafe işletmecilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

Bitlisli sporculardan büyük başarı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un bu haftaki konuğu Mazıdağı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ