Van Hizmet-İş Sendikası delege seçimlerini Efeoğlu kazandı

Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanlığı seçim öncesinde yapılan delege seçimlerini Abdullah Efeoğlu kazandı.

Van Haberleri 13.09.2021 23:46:39 0
Van Hizmet-İş Sendikası delege seçimlerini Efeoğlu kazandı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.09.2021 23:46

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL
Van'ın başarılı sendikacılarından olan HAK-İŞ Van İl Başkanı ve önceki dönem Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanı Abdullah Efeoğlu, yapılan delege seçimleri sonucunda 55 delegenin desteğini alarak şube seçimine bir adım önde girecek.
Ocak 2021 tarihinde kendi isteğiyle şube başkanlığı görevinden  istifa eden Efeoğlu, Ekim ayında yapılması planlanan Hizmet-İş Sendikası Van Şube Başkanlığına işçilerin talebi üzerine yeniden başkan adaylığını açıkladı. Görevi bırakmasıyla birlikte özellikle Belediyelerde görevli işçiler tarafından yeniden göreve gelmesi konusunda taleplere cevap verdi. 'Aday olamaz' dedikleri Efeoğlu, 'İşçiyi yalnız bırakamam' diyerek, yeniden adaylığını açıklayarak yarışta bende varım dedi.
Seçim öncesi belirlenen delege seçimlerinde işçinin gücünü de arkasına alan Efeoğlu, delege seçimleri sonucunda şube başkanlığına bir adım daha yaklaştı. Delege seçimlerini sosyal medya hesaplarından anbean paylaşan Efeoğlu, kendisine güvenip tercih eden ve etmeyen tüm işçilere teşekkür mesajı paylaştı.
Efeoğlu paylaşımında; 'Diğerleri' diye ifade ettiği rakipleri tarafından paylaşılan delege rakamlarının gerçek dışı olduğunu ve karşılaştırma yaptıklarında rakamların gerçek rakamlarla birbirini tutmadığını belirtti. 
Son sözü işçinin diyeceğinin altını çizen Başkan Efeoğlu, "Biz gerçek rakamları kamuoyuyla paylaşıyoruz. İşçi kardeşlerimiz tüm algıları boşa çıkarmıştır, çıkaracaktır. Şuan da daimi delegeler dışındaki sonuç 55-51 lehimize sonuçlanmıştır. Bizlere güvenerek yeniden tercih ettikleri için tüm işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu seçimde kazanan sadece işçi kardeşlerimiz olacaktır. Hayırlı olsun" dedi.
Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ