Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan, Türkiye’nin en yaşlı annesi Emine nineye sürpriz ziyaret

Van’ın Edremit Belediyesi görevlileri, Türkiye’nin en yaşlı annesi olan 122 yaşındaki Emine Baytar’ı Anneler Günü’nde ziyaret ederek, çeşitli hediyeler takdim etti.

Van Haberleri 10.05.2020 13:48:28 0
Van Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'dan, Türkiye’nin en yaşlı annesi Emine nineye sürpriz ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.05.2020 13:48

Van’ın Edremit Belediyesi görevlileri, Türkiye’nin en yaşlı annesi olan 122 yaşındaki Emine Baytar’ı Anneler Günü’nde ziyaret ederek, çeşitli hediyeler takdim etti.

Edremit ilçesine bağlı Andaç Mahallesi’nde yaşayan 80 torun ve 5 çocuk annesi 122 yaşındaki Emine Baytar, bu ‘Anneler Günü’nde de unutulmadı. Belediye ekiplerine daha önce yatak takımı talebinde bulunun Emine nineye sürpriz ziyaret gerçekleştirildi. Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Karahan ve jandarma ekipleri, Emine nineye yatak takımı ve çeşitli hediyeler takdim ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

“EMİNE ANNEMİZ VE NENE HATUNLARIMIZ VAROLUŞ SEBEPLERİMİZDENDİR"

Emine nineyle yapılan sohbetin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İsmail Say, Türkiye’nin en yaşlı annesinin Anneler Günü’nü kutlamak için Andaç Mahallesi’ne geldiklerini belirtti. Emine nineye bir sürpriz yaparak gününü kutladıklarını ifade eden Say, “Annelerimiz şefkatin, merhametin ve bizim var oluş sebebimizdir. Bu alamda anneler sadece bir gün değil, 365 gün hatırlanmalıdır. Annelerimiz sadece bizim değil, tüm dünyanın kahrını çekiyorlar. Biz temsili de olsa onların günlerini kutluyoruz. Emine annemiz ve Nene Hatunlarımız varoluş sebeplerimizdendir. Belediye olarak annelerimizin maddi ve manevi taleplerini karşılamaya hazırız” dedi.

Emine ninenin oğlu Farız Baytar ise Kafkas doğumlu annesinin 122 yaşında olduğunu söyledi. Annesinin süt ve et ürünleriyle beslendiğini dile getiren Baytar, annesinin yatak takımı isteğinin olduğunu ve Edremit Belediyesinin bu talebi yerine getirdiğini kaydetti. Baytar, yaşlı annesinin talebini karşılayan Belediye Başkanı Say’a ve jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "5 transfer yapabiliriz"


Van Spor

Sarıkamış’ta FIS Cup yarışları sona erdi


Van Spor

Sarıkamış’ta ’Uluslararası FIS Sarıkamış CUP’ heyecanı sürüyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ