Van'daki sağlık çalışanları kamu sosyal tesislerinden ücretsiz yararlanıyor

Cumhurbaşkanı Kararı ile sağlık çalışanları, görevli olduğu sağlık kuruluşuna en yakın bulunan kamu sosyal tesislerinden ücretsiz yararlanabilecek.  

Van Haberleri 2.04.2020 14:45:32 0
Van'daki sağlık çalışanları kamu sosyal tesislerinden ücretsiz yararlanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 02.04.2020 14:45

Van İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Sağlık Bakanlığımız, koronavirüs (covid-19) ile yürütülen mücadele kapsamında, Fedakarca çalışan sağlık çalışanlarının hep yanındayız ve yanlarında olacağız.  Kamuya  bağlı sosyal tesislerden  ücretsiz olarak yararlanmak isteyen personelimiz için Sayın Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ’in destekleri ile İl Sağlık Müdürlüğü olarak ilimiz bünyesinde görev yapan tüm sağlık çalışanları bu haktan yararlanacaktır.

Van hekim evi, Van İskele Öğretmen Evi, Van Çitören’de Diyanet işleri Başkanlığına bağlı Van Abdulhakim Arvasi Eğitim Merkezi TEİAŞ misafirhanesi ve tüm ilçelerdeki öğretmen evleri personelimize tahsis edilmiştir.Van genelinde Kamu misafirhanelerinde kalacak personellerimizin yemek ve diğer ihtiyaçları müdürlüğümüzce  karşılanacaktır. 

Doç.Dr. Sünnetçioğlu, fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızın hep yanındayız ayrıca bu zorlu süreçte çalışanlarımızın mağdur olmaması için   Büyükşehir Belediyesi tarafından  yürütülen  taşıma hizmetlerinde servis ihtiyacını  sağlanarak  ücretsiz yararlanabilecek. Sosyal izolasyonun büyük önem kazandığı bu dönemde Van’daki sağlık çalışanları büyük bir özveri ile görevlerine 7 gün 24 saat aralıksız olarak devam etmekte olup hastalığın yayılmaması için önlemler alınarak sahada aktif olarak çalışmaktadır; hastanelerimiz bu sürece tamamen hazır bulunmaktadır. 

Bu süreçte taleplerimizi uygulamaya koyan başta Sayın Valimiz Mehmet Emin BİLMEZ’e,  İl Emniyet Müdürüne, Garnizon Komutanına İl Jandarma Komutanına, İl Milli Eğitim Müdürümüze ve diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkililerine sunmuş oldukları katkılardan dolayı Sağlık personelleri adına kendilerine teşekkür ediyor dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ