Tuşba’da hizmete çirkin saldırı

VAN’IN TUŞBA BELEDİYESİNİN KAMU KAYNAKLARI İLE MAHALLE SAKİNLERİNİN RAHATI VE GÜVENİ İÇİN YAPTIĞI PARKLAR, KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİ VEYA KİŞİLERCE TAHRİP EDİLDİ.

Van Haberleri 6.04.2020 16:38:15 0
Tuşba’da hizmete çirkin saldırı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 06.04.2020 16:38

Van’ın Tuşba Belediyesinin kamu kaynakları ile mahalle sakinlerinin rahatı ve güveni için yaptığı parklar, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi.

İçişleri Bakanlığının korona virüsü salgını tedbirleri çerçevesinde yayınladığı genelge doğrultusunda kapalı tutulan Kalecik TOKİ’deki Şehit Soner İdil Spor Kompleksi ile Altıntepe Mahallesi’ndeki Altıntepe Mahalle Parkı’na dün gece giren kişi veya kişiler, idari bina duvarları ile futbol sahasının etrafını çeviren teller ile piknik masaları ve oturma banklarını tahrip ettiler. Mahalle sakinleri için yapılan böyle bir hizmette kimin neden rahatsızlık duyacağını anlamaktan zorluk çektiğini belirten Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, hizmetleri hazmedemeyen bazı kişi veya kişiler tarafından sistematik olarak geçekleştirilen olaydan üzüntü duyduklarını dile getirdi. Yaşanan üzücü olayın ilk olmadığını, ancak son olmasını dilediklerini vurgulayan Başkan Akman, kamu yararına olan hizmetin bilinçli olarak tahrip edilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi. Başkan Akman, “Dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişiler 2 mahallelerimizde bulunan parklarımızda bulunan idari binamız ile futbol sahasının çitlerini, kamelyaları, piknik masaları ve oturma banklarını tahrip etmişler. Yaşanan bu olaydan dolayı çok üzüldük. Çünkü kamu kaynakları ile halkımızın yararına yapılan bir hizmeti böyle tahrip etmek utanç verici bir durum. Kamu malına zarar verenleri kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.

Bu kişilere inat belediye ekiplerinin vakit kaybetmeden yenileme çalışmalarına başladığının altını da çizen Başkan Akman, “Yapılan hizmetlerimizin hepsi vatandaşlarımız içindir. Korumak, kollamak, geleceğe bırakmak hepimizin görevidir. Hiçbir gerekçe bu yapılanı haklı gösteremez. Belediyemizce yapılan hizmetlere gölge düşüremez” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kovancılarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi


Van Spor

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ