TÜRSAB yerli ve yabancı turistleri Van’a davet etti

Van’ın Gevaş ilçesindeki Akdamar Adası’nda TÜRSAB öncülüğünde bir araya gelen acenteler, yerli ve yabancı turistleri kentte davet etti.

Van Haberleri 19.04.2021 14:06:11 0
TÜRSAB yerli ve yabancı turistleri Van’a davet etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 19.04.2021 14:06

Van’ın Gevaş ilçesindeki Akdamar Adası’nda TÜRSAB öncülüğünde bir araya gelen acenteler, yerli ve yabancı turistleri kentte davet etti.

Van’da 15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde, TÜRSAB öncülüğünde bir araya gelen acente yetkilileri, yerli ve yabancı turistleri kente davet etti. Gevaş ilçesinde yer alan Akdamar Adası’nda konuşan TÜRSAB Doğu Anadolu Bölge Başkanı Cevdet Özgökçe, Turizm Haftası nedeniyle böyle bir etkinliğin yapıldığını ifade ederek, “Bizler Türkiye’nin en güzel coğrafyasında bulunan Van Gölü üzerindeki Akdamar Adası’na geldik. Badem ağaçlarının çiçek açması ile çok güzel bir görsele bürünen adamızda, yurt içi ve yurt dışındaki misafirleri ilimize, coğrafyamıza davet ediyoruz. Van, gerçekten çok güzel bir şehir ve turizm açısından çok güzel bir destinasyon. Bu çerçevede konuklarımızı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Korona virüs pandemisine karşı bütün tedbirlerin alındığı Van’da, turizm alanında bütün hazırlıkların tamamlandığını belirten Özgökçe, “Turizm, tanıtımla, reklamla oluyor. Maalesef ilimiz geçmişte istenilen düzeyde tanıtılmadı. Bir Amerikalı astronot, uzaydan çektiği bir Van Gölü fotoğrafını NASA’nın düzenlemiş olduğu yarışmaya bıraktı ve bu resim dünya birincisi oldu. Bu, Van’ın bütün dünyada bilinmesine neden oldu ve çok güzel de reklam oldu. İnanıyorum ki, ilimize bundan sonra yurt dışından da yeterince misafirleri alacağız. Birazda sektörümüzün, halkımızın bunu sahiplenmesi, bu bilince sahip olması lazım” ifadelerini kullandı.

Van’ın gerek terör açısından gerekse korona virüs pandemisi açısından güvenli bir şehir olduğuna dikkat çeken Özgökçe, “Pandemi ile ilgili ciddi çalışmalar yapıldı. Terörle ilgili zaten hiçbir sorunumuz yok. Van, gerçek anlamda güvenli bir şehir. Bu kapsamda bütün misafirlerimizi Van’a bekliyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 1 Hakkari Zap Spor: 1


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - Erzurumspor FK: 1


Van Spor

Binlerce gence dokunan proje: Değer Erzincan sahada


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ