Trabzon heyeti, Van Trabzonsporlular Derneği’ni ziyaret etti

İçişleri Bakanlığı Himayesinde Devam Eden Kardeş Şehirler Projesi Kapsamında Van'a Gelen Trabzon Heyeti, Van Trabzonsporlular Derneğini Ziyaret Etti.

Van Haberleri 28.11.2019 09:37:51 0
Trabzon heyeti, Van Trabzonsporlular Derneği’ni ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.11.2019 09:37

İçişleri Bakanlığı himayesinde devam eden kardeş şehirler projesi kapsamında Van’a gelen Trabzon heyeti, Van Trabzonsporlular Derneğini ziyaret etti.

İçişleri Bakanlığı himayesinde devam eden kardeş şehirler projesi ile Sivil Toplum İlişkiler Genel Müdürlüğünün desteklediği projesi kapsamında Ahmet Külekçi öncülüğünde 15 kişilik Trabzonlu heyet Van’a geldi. Gün boyu Van’ın tarihi ve turistik alanlarını gezen heyet, akşam saatlerinde ise Van Trabzonsporlular Derneğini ziyaret etti. Heyet, dernek binasında Van Trabzonsporlular Derneğini Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Öner ile yönetim kurulu üyeleri Muhammet Semih Duman, Prof. Dr. Musa Gençcelep, Birol Duman ve bazı üyeler tarafından karşılandı. Her iki heyet bir birlerini tanıttık sonra bir konuşma yapan gezinin koordinatörü Ahmet Külekçi, İçişleri Bakanlığı himayesinde devam proje kapsamında Van ve Hakkari ziyaretleri için bölgeye geldiklerini söyledi. Daha önce de birkaç kez başka arkadaşlarla Van’a geldiklerini ifade eden Külekçi, “Van’da ilk olarak Van Spor FK Başkanı Servet Yenitürk’ü ziyaret ettik. Sıcak geçen ziyaretin ardından Van’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdik. Akşam saatlerinde de Van Trabzonsporlular Derneğini ziyaret ettik. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak bir ortamda karşılandık. Trabzon heyeti ile tanışıp güzel dostluklar geliştirdik. Ben aynı zamanda da derneğin yönetim kurulu üyesiyim. Burada böyle bir derneğin faal olmasından dolayı çok mutluyuz. İnşallah bundan sonrada sık sık Van ziyaretlerimiz olacak” dedi.

Dernek başkanı Öner ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Külekçi dernek başkanı Öner’e Trabzonspor forması taktim ettikten sonra heyet dernekten ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

Derbi öncesi moral buldu! Beşiktaş 3 puanı 3 golle aldı


Van Spor

Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek


Van Spor

Elazığspor: "Hakem maçın gidişatını tamamen değiştirmiştir"


Van Spor

Hakkarili Zehra Özdemir dünya 6’ncısı oldu


Van Spor

Plaj futbolu Adilcevaz etabı sona erdi


Van Spor

Erzincan’da "Avrupa Spor Haftası" pedallarla kutlandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ