TEKNOFEST’in Van’da yapılması için Dr. İleri’den destek

Cumhurbaşkanlığı dönüşüm ofisi Van’da gençlerle bir araya geldi. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Vangölü TV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Van Haberleri 15.01.2022 01:19:15 0
TEKNOFEST’in Van’da yapılması için Dr. İleri’den destek
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.01.2022 01:19

Gençlerin Teknofest girişiminde bizimde desteğimiz olacak diyen İleri, “ Teknofestin Türkiye’nin illerini dolaşmasından yanayım. Geçen sene 200 bin tane başvuru aldık. İş başında olan ehil kadroların bu ülkeye yaptığı ciddi katkılardan biride budur. Türkiye gençliğinin bu anlamda iklimini değiştirdiler. Teknoloji geliştirme fikrini aşılamaya başladılar. Teknofest dünyada örnek alınacak bir organizasyon haline gelmeye başladı. Teknofest organizasyonlarında gençlerimiz takım çalışmasından tutunda teknoloji geliştirmeye kadar birçok konuyu deneyimlemeye başladılar. Biz Teknofestin Van’da gerçeklemesi için taleplerimizi ileteceğiz” dedi.
İLERİ,“GENÇLERİMİZE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM Kİ GELECEĞİ ÇOK PARLAK BİR ÜLKEDE YAŞIYORLAR”
“Biz bu etkinlikleri Türkiye geneli yapıyoruz. Ama öncelikli olarak bu bölgeden başladık. Amacımız gittiğimiz her yerde Türkiye’nin dijital geleceğinden bahsetmek istiyoruz. Türkiye’nin bu yolda nasıl ilerlediğinden Türkiye’nin devlet aklının dijital geleceği nasıl planlandığını ve bu planları nasıl hayata geçirdiğinden bahsediyor. Türkiye bu anlamda çok büyük bir başarı hikâyesi yazıyor ve çokta önemli bir süreçten geçiyor. Örneğin bundan 20 yıl önce bizim savunma sanayimizin yerlilik oranı yüzde 20 civarındaydı şuana yüzde 80 dir. Gençlerimize şunu belirtmek istiyorum ki geleceği çok parlak bir ülkede yaşıyorlar. Cumhurbaşkanlığımızın öncülüğünde bu gelişme gittikçe devam edecektir. Gençlerimiz geleceğe bakışını biraz daha gerçekçi hale getirmek istiyoruz. Geçlerimize şu mesaj vermek istiyoruz, bu ülke bizim her beraber bu geleceği inşa edelim diyoruz”.
Kaynak: Vangölü TV

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

Ersin Destanoğlu: "Federasyonumuz ismimizi lekeleme çabasına girmiş"


Van Spor

Kırşehirspor’un eski başkanı Bıçakçı’dan şok iddia: "Almanya’da bana milyonluk şike teklifi yapıldı"


Van Spor

Korkut’ta okçuluk antrenmanları yoğun katılımla sürüyor


Van Spor

Elazığspor: "Gelişmeler kulübümüz tarafından izlenmekte"


Van Spor

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi


Van Spor

Erzincanlı milli sporcu Afal’dan Türkiye rekoru


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ