Sevgi elleriyle minik ayakları ısıttılar

Vanlı İş İnsanlarindan Oluşan ‘sevginin Melekleri Dostluk Grubu’, Van Ve Hakkari'de Bin Öğrenciye Bot, Mont Ve Kırtasiye Yardımında Bulundu.

Van Haberleri 17.12.2019 11:56:48 0
Sevgi elleriyle minik ayakları ısıttılar
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 17.12.2019 11:56

Vanlı iş insanlarından oluşan ‘Sevginin Melekleri Dostluk Grubu’, Van ve Hakkari’de bin öğrenciye bot, mont ve kırtasiye yardımında bulundu.

Vanlı İş İnsanı Sevgi Başıbüyük tarafından oluşturulan ve Türkiye’de ihtiyaç sahiplerine el uzatan ’Sevginin Melekleri Dostluk Grubu’, Van ve Hakkari’de bin öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. İstanbul’da ikamet eden ve çoğunluğu Vanlı iş insanlarından oluşan Sevginin Melekleri Dostluk Grubu, her sene olduğu gibi bu senede yardıma muhtaç öğrencileri unutmadı. İlk olarak Hakkari Geçitli köyündeki öğrencileri ziyaret eden grup üyeleri, burada 360 öğrenciye bot, mont ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Ardından Van Bostaniçi Turgut Reis İlkokulunu ziyaret eden iş insanları, öğrenciler için getirdikleri hediyeleri dağıttılar. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı yardım kampanyası ile ilgili açıklamada bulunan Sevginin Melekleri Dostluk Grubu kurucusu Sevgi Başıbüyük, “İstanbul ağırlıklı topladığımız hediyeleri çocuklarımız ile buluşturduk. Bizim yolumuz çok uzun. Gördüklerimiz ve yaşadıklarımız karşısında, Allah ömür verdiği sürece o ıslak ayakları ısıtmak bizlerin borcu. Bizler nisan yağmurları olduk, onlar ise mayıs çiçekleri. Ben bu anlamda destek olan bütün dostlara teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul’daki Vanlı iş insanlarının gönderdiği yardımları il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü himayesinde Van ve Hakkari’de maddi durumu düşük öğrencilere dağıttıklarını belirten Başıbüyük, “Tüm Vanlı iş insanlarını, Van ve bölgeye sahip çıkmaya davet ediyorum. Herkes gücü oranında ihtiyaç sahiplerine el uzatmalı, destek olmalıdır. Birlik ve beraberlik bunu gerektirir. Mükemmel gülüşü ve mutluluğu her şeye değer olan yarınlarımıza, yardımlarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

Çakmur: Başarılarımızı takım ruhu ile elde ediyoruz


Van Spor

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Hakkarigücü: 0 - Fenerbahçe: 2


Van Spor

Beşiktaş’ta Flaş Gelişme! Ersin Destanoğlu ve Necip Uysal’a Tedbir Kararı Kaldırıldı


Van Spor

Muş Lalezar Spor, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Adaletten taviz vermeyeceğiz"


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ