Rıdvan Can’a TÜMSAD’dan görev

Tüm Spor Adamları Derneği Genel Başkanlığı seçiminde Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can, Genel Başkan Başdanışman Vekilliği görevine getirildi.

Van Haberleri 3.08.2021 10:20:37 0
Rıdvan Can’a TÜMSAD’dan görev
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.08.2021 10:20

Tüm Spor Adamları Derneği Genel Başkanlığı seçiminde Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can, Genel Başkan Başdanışman Vekilliği görevine getirildi.

2013, 2014 ve 2018 yıllarında Vansesi Gazetesinde yayınlanan haber ve yazılarıyla Türkiye Spor Yazarları Derneği tarafından Türkiye birinciliği ve ikinciliği ödüllerine layık görülen Vansesi Gazetesi Spor Müdürü Rıdvan Can, TÜMSAD Genel Başkan Başdanışman Vekilliği görevine getirildi. Katıldığı her toplantıda Van’ın sportif sorunlarına çözüm sunmak için önerilerde bulunduğunu dile getiren Rıdvan Can, “Katıldığım her platformda ilimizin ihtiyacı olan ve Van’a yakışan bir stadyum başta olmak üzere bütün sportif sorunları gündeme getirerek çözümüne katkı sunmaya çalıştım. İlimizde ve bölgemizde spor konusunda ciddi eksiklikler var. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada katılacağım her platformda ilimiz ve bölgemizin sportif sorunlarını özellikle gençlere yönelik yapılması gereken faaliyet ve aktiviteleri gündeme getirmeye, çözüm önerileri sunmaya devam edeceğim. İlimizin spor alanında iyi yerlere gelmesi için elimden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağım. Tüm Spor Adamları Derneği Genel Başkanlığı seçiminin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Genel Başkanımız Vakıf Demir’e, Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen TÜMSAD Van Şube Başkanı Sacit Solmaz’a ve üst kurul üyeliğine getirilen teknik direktör Turgay Karatekin’e hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, Demir ve yönetimine başarılar diliyorum. Şahsımı Genel Başkan Başdanışman Vekilliğine layık görmelerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Karaman FK: 0


Van Spor

Fenerbahçe'de Şok Karar: İrfan Can ve Cenk Tosun Kadrodan Çıkarıldı


Van Spor

Kars 36 Spor: 4 Şırnak Petrol Spor: 1


Van Spor

Nesine 3. Lig: Malatya Yeşilyurt Spor: 0 - Erciyes 38 Futbol: 0


Van Spor

Bitlis Spor 1916, Ağrı Doğubeyazıt’ı 1-0 mağlup etti


Van Spor

Necdet Ayaz, adının verildiği sahada eşiyle birlikte koştu


Van Spor

Tarihi Gece: Ay-Yıldızlılar Bulgaristan'da Fırtına Gibi Esti!


Van Spor

Arda Güler'den Coşkulu Mesaj: "Sesimizi Yer, Gök, Su Dinlesin!"


Van Spor

A Milli Takım'dan Bulgaristan'da 6 gollü tarihi zafer


Van Spor

Kars’ta sporun enleri ödüllendirildi


Van Spor

Yeşilyurtspor evinde ilk galibiyetini almak istiyor


Van Spor

Kars 36 Spor, Şırnak Petrol Spor karşılaşmasının hakemleri belli oldu


Van Spor

Okan Buruk'tan Berkan Kutlu Kararı: Galatasaray'da Yol Ayrımı


Van Spor

Yıldız Futbolcudan Jose Mourinho İtirafları: "Her Gece 'Miki, Lütfen Git' Mesajı Atıyordu"


Van Spor

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Flaş Kerem Açıklaması: "TFF İnceleme Başlattı, FIFA ve UEFA Cezaları Var"


Van Spor

Erol Bulut, Süper Lig'e Antalyaspor ile Dönüyor: "2 Yıllık İmza"


Van Spor

Real Madrid'den Kritik Hamle: Nico Paz'ın Geri Dönüşü Arda Güler'in Önünü Kesecek mi?


Van Spor

Galatasaray, Okan Buruk ile Yeni Sözleşmeyi Açıkladı: "Resmileşti"


Van Spor

Galatasaray'da Transfer Rüzgarları: Icardi'nin Geleceği ve Barış Alper'in Yeni Sözleşmesi


Van Spor

Hakkari’de Okul Sporları Kros Yarışları yapıldı


Van Spor

A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan deplasmanında


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ