Kaymakam Dundar'dan şehit ailesine taziye ziyareti

Van’ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Başeğmez Mahallesi Kaf Dağı bölgesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan İsmail Deniz’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Van Haberleri 5.07.2017 16:35:56 0
Kaymakam Dundar
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.07.2017 16:35

Kaymakam Dundar, beraberindeki 6. Hudut Tabur Komutanı Piyade Yarbay Ramazan Çokkıyak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yunus Emre Aksoy, Çaldıran Şehit Aileleri, Gazileri, Dul Yetimleri Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Abdurrahman Çınarağaç ile iki gün önce Başeğmez Mahallesi Kaf Dağı bölgesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan İsmail Deniz’in Yukarı Yanıktaş Mahallesi’ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Deniz ailesi, Kaymakam Dundar ve beraberindekilere taziyelerine katılmalarından dolayı teşekkür ettiler. Şehit İsmail Deniz’in ağabeyi Celalettin Deniz, “İsmail sadece bizim şehidimiz değildir, Türkiye Cumhuriyetinin şehididir. Bizler Kürt’üz ama Müslüman Kürtleriz. Aynı vatanda ve bayrak altında yaşayan, ülkesini, vatanını seven Kürtleriz. Devletimizin yanındayız, bir fert kalıncaya kadar ülkemizi ve mahallemizi korumaya devam edeceğiz. Vatanımız sağ olsun” dedi.

 

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar ise, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu belirterek, “Devlet halkıyla vardır, halkı da devletine sahip çıkmalı. Şehidimiz hepimizin şehididir. Ailesi ailemizdir. Her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Elleri her zaman devletimizin şefkat dolu sıcak ellerinde kalacaktır. Şehidimizin inşaat halindeki yarım kalan evinin yapımını üstleniyoruz. İnşaat mühendislerimiz gerekli çalışmaları yaparak en kısa zamanda ne gerekiyorsa yapacağız, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Çaldıran Kaymakamı ve beraberindekiler, daha sonra ilçenin Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Haydar Çeçen, Altıyol Mahallesi’nde Haydar Karakoç ve Burçakalan Mahallesi’nde vefat eden Gürgin Sarıgün ve Teymur Kaya’nın ailelerine de taziye ziyaretinde bulundu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

Erzincanlı genç raket uluslararası arenada yarı finalde


Van Spor

Grekoromen güreşte Erzincan ekibi yarı finale çıktı


Van Spor

Elazığ hentbolu Türkiye gündeminde: 14 sporcudan ulusal başarı


Van Spor

Montella'dan Sürpriz 11! A Milli Takım'ın Bulgaristan Maçı Kadrosu Açıklandı


Van Spor

Varto Spor Salonu’nda voleybol antrenmanları devam ediyor


Van Spor

Battalgazi Belediyesi’nden 3. Arslantepe 3 Bant Bilardo Turnuvası


Van Spor

İşitme engelli sporcular olimpiyat yolunda


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ