Karlı dağları yaya aşan VASKİ çalışanları ödüllendirildi

Van’ın Erciş ilçesinde karlı dağları yaya aşarak arızayı gideren Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Erciş Şubesi çalışanları ödüllendirildi.

Van Haberleri 5.03.2018 10:59:07 0
Karlı dağları yaya aşan VASKİ çalışanları ödüllendirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.03.2018 10:59

Van’ın Erciş ilçesinde karlı dağları yaya aşarak arızayı gideren Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Erciş Şubesi çalışanları ödüllendirildi.


Geçtiğimiz günlerde Erciş ilçesinin Ergücü ve Deliçay mahallelerine su veren hattın Yangın Tepe kırsalındaki arızasını gideren ekipler, yolun kardan kapalı olmasından dolayı 6 kilometre yaya giderek arızayı gidermişti. Yaptıkları başarılı ve özverili çalışmalarla yazılı ve görsel basında geniş yer bulan VASKİ Erciş Şubesi çalışanları, VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın talimatlarıyla ödüllendirildi. Ödül törenine VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Nazım Akman, İşletmeler Dairesi Başkanı Bahattin Önder ve VASKİ Erciş Şube Müdürü Nuri Çiftçi katıldı. Yapılan işin takdire şayan olduğunu belirten Akman, ’’İki mahallemizin suyu donmuş, mahalle halkı susuz kalmıştı. 6 kilometrelik yolu zorlu hava şartlarına rağmen yaya gidip arızayı onarıp aynı şekilde yaya olarak gelmeleri büyük bir başarıdır. Bundan dolayı arkadaşlarımızı takdir ettik, manevi değeri olan hediyelerimizi verdik. Van’da bazı kırsal kesim yerleşim yerlerinin coğrafi şartları, hizmeti daha da zorlaştırıyor. Ancak bizim fedakar çalışanlarımız, yine de zorlukları aşarak halka hizmeti ulaştırıyorlar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum’’ dedi.


Hizmet vermek için zorlu yolları aşan VASKİ Erciş Şubesi çalışanlarından Celal Zorer ise, ’’Kış mevsiminden dolayı arazi engeli vardı. 1826 rakımlı tepedeki arızaya araçla ulaşmak zordu. Yaklaşık 6 kilometrelik yolu yaya gitmek ve malzemelerimizi sırtımızda götürme kararı aldık. İnsan boyunu aşan karı adeta yararak tünel açılmış gibi arıza yerine vardık. Arızayı giderdik, ekip arkadaşlarımızla birlikte tekrar yaya olarak geri geldik. Bugün aynı durum olursa ben ve arkadaşlarım aynı görevi yine severek yaparız’’ şeklinde konuştu.


Yapılan konuşmaların ardından VASKİ çalışanlarına hediyeleri verildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ