İpekyolu Belediye Başkan Vekili Aslan Hatuniye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

VAN’IN İPEKYOLU KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SİNAN ASLAN, HATUNİYE MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

Van Haberleri 5.11.2020 10:02:45 0
İpekyolu Belediye Başkan Vekili Aslan Hatuniye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.11.2020 10:02

VAN (İHA) – Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Hatuniye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Aslan, çözüm odaklı çalışmalarla sorunların üstesinden geleceklerini kaydetti.

İlçenin merkez ve kırsal birçok yerinde esnaf, aile ve mahalle buluşmaları gerçekleştiren İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, bu kez Hatuniye Mahallesi’ni ziyaret etti. Mehmetçik Selen İlk ve Ortaokulunun konferans salonunda vatandaşlardan gelen istek, talep ve önerileri dinleyen Aslan, belediye tarafından yapılan hizmetlerle ilgili de bilgi verdi.

“Hatuniye Mahallesi’nde bu sene 5 kilometre sıfır yol açtık”

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, ilçe sınırları içerisindeki her yere hizmet götürmeyi hedeflediklerini belirterek, “Bizim yaptığımız çalışmalardan herhalde en çok memnun olması gereken mahallelerden biri Hatuniye’dir. Bu mahallemizde 18’inci madde uygulaması ve yola terkin kapsamında bu sene 5 kilometre sıfır yol açtık. Gelecek yıl 5 kilometre daha açmayı planlıyoruz. Belediyenin birçok biriminin Hatuniye Mahallesi’nde ciddi çalışmaları var. Talep, sorun ve önerilerinizi dinledim. Gerekli notları alıyoruz. Bu mahallemizdeki birçok problem Telekom, VEDAŞ, VASKİ ve AKSA ile ilgili problemler, bizle ilgili değil. Bu kurumların yetkilileri de toplantılarımıza, buluşmalarımıza katılarak gerekli notları alıyorlar. Hatuniye Mahallemiz bu sene yaptığımız ve gelecek sene yapacağımız çalışmalarla çok daha güzel bir mahalle olacak” dedi.

Muhtardan teşekkür

Mahalle Muhtarı Turgut Külay da, yeni açılan yolların kendilerini çok memnun ettiğini ve belediye hizmetlerinden genel olarak memnun olduklarını belirterek, birçok sorunun çözüldüğünü söyledi. Muhtar Külay, Başkan Vekili Sinan Aslan’a yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Hatuniye Mahallesi sakinleri ise bazı sokaklarda özellikle internet alt yapısı ile ilgili sorun yaşadıklarını ve kabloların çalındığını belirterek, yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istedi. Vatandaşlar, ayrıca yeni açılan yollarda, su ve doğalgaz ile ilgili problemlerin giderilmesini, kot farkı olan alanlarda gerekli çalışmaların yapılmasını, bazı sokakların asfaltlanmasını, çöp kovalarının da daha sık yıkanmasını talep ettiler.

Mahalle ziyaretlerinde belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, VEDAŞ, VASKİ, AKSA, Telekom yetkilileri de hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

Kars’ta strateji ve hamle günü: Okul Sporları Satranç Turnuvası sona erdi


Van Spor

Fuat Bavuk: "Çok üzgün olduğumu bilmenizi isterim"


Van Spor

Elazığspor’da Fuat Bavuk kadrodışı bırakıldı


Van Spor

Malatya’da okul sporları futbol müsabakasında ayakta alkışlanan gol


Van Spor

Elazığspor ile Elazığ MEM arasında işbirliği protokolü


Van Spor

Doğum gününde Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Otizmli İkiz Milli Kayakçılara Erzurum’da coşkulu karşılama


Van Spor

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ